Lite blandad info inför säsongen

Korpsäsongen ligger runt hörnet och vi har i år fått speldag på torsdagar. Spelplatsen är dock den samma (Hökarängens BP) men vi har byta från plan 2, där vi spelat dom senaste 6 säsongerna, till plan 1. En del av lagen är gamla bekantingar men fyra av lagen är nya bekantskaper.

För att stärka upp truppen, som dom senaste åren blivit allt skörare av alla skador, har två nyförvärv tagits in. Fast helt nya är dom inte. Den första är Dennis Söderman som åter är tillbaka i TEKS efter några år i Göteborg. Den andra är Johan Wedin som redan förra året stärkte upp laget efter sommaren. Det gjorde han så pass bra att han erbjöds kontrakt från säsongsstarten. Han vann faktiskt den interna skytteligan.

Vintern har varit lång och det har dessvärre inte blivit allt för många gemensamma träningar. Men vi litar på rutinen och viljan när vi nu går in i våran femtonde säsong i Korpen.