Nyheter

Ett lag drar sig ur serien

Laget Inge Glid har tyvärr valt att dra sig ur serien pga spelarbrist. Detta innebär att lagets tidigare resultat annulleras. Några justeringar har gjorts i spelschemat för att undvika 21:15 tiden. För oss betyder det att vi åker ner från en femte plats till sjätte platsen.


Nu är spelschemat här och uppdaterat

Det blir många sena matcher i år. Tio matcher spelas kl. 21:15 och bara fyra matcher 20:30. Serien inleds 3/5, varpå det är två veckor till omgång två. Det blir sex matcher innan sommaren och åtta efter.


Vi är tillbaka i Sköndal!

Vi kommer i år att spela våra matcher på Sandåkra BP. Speldag blir torsdagar. Eftersom föreningen är bildad i Sköndal och Sandåkra BP är våran gamla hemmaplan, där vi tränat och spelat otaliga gånger, är det förstås jätte roligt att vara tillbaka. Vi ser fram emot ett spännande år och kanske lite mer publik nu när vi är i våra hemmatrakter.


Föreningens årsmöte hålls 17/2

Lördag den 17 februari kommer föreningen Ta En Kaka Stefan att hålla sitt ordinarie årsmöte. Kallelse och dokument skickas via mail till medlemmarna. Mötet startar 15:30 och kommer att hållas hemma hos Kenneth. Efter mötet blir det gemensam middag.


Vinnarna på TEKS-galan 2017

Den sextonde upplagan av TEKS-galan gick av stapeln i slutet av november. Galan hölls hemma hos Freddan i Orminge och vart otroligt lyckad. Maten lagades av Marcus, Freddan och Johan och bestod av TEKSaschili. Vi hade även en frågesport där Dennis och Johan gick segrande ur lagtävlingen. Via länken nedan kan du se vilka som tog hem priserna under galan. Bilder från galan kommer upp senare.
Se vilka som vann priser på galan >>