Nyheter

Tillbaka i förlorarspåret direkt

Vi gör en riktigt dålig match. Efter förra veckans poäng kändes det som att vi vänt på skutan, men icke. Vi luras liksom in i ett lägre tempo och lyckas inte alls föra matchen som vi borde kunna göra. Men vi bryter ihop och kommer igen.


Årets första poäng äntligen inplockad

Vi tog äntligen årets första poäng och Adnan fortsätter göra mål. Inför matchen kände vi igen TEKS, flera avhopp och många krassliga spelare. Men det är ju oftast då vi höjer oss. En riktig bra kämpar insats ordnade säsongens första pinne efter 1-1 mot Nyköping.


Vi följde upp premiären med 2 förluster till

Vi har nu förlorat dom tre inledande matcherna på säsongen. På dom två senaste matcherna har vi släppt in tio mål. Det var länge sedan vi läkte så, bakåt brukar det ändå vara stabilt. Framåt är det ju som vanligt. Nu gjorde vi iaf. årets första egen producerade mål.


Bilder från premiären och nya spelarprofiler

Nu är hemsidan uppdaterad med bilder från våran premiär. Vi lyckades även få till ett lagfoto som nu ligger under truppen. Även spelarprofilerna är uppdaterade och har nya bilder. Bilderna från premiären kan du se här>>


Det vart förlust i premiären

Det vart tyvärr förlust i en annars jämn premiärmatch. Vi gör än bättre match spelmässigt  än vi brukar i premiärerna. Vi lyckas inte göra några mål men ett av motståndarnas mål är i egen kasse så slutresultatet blev 1-2. Mer info om matchen finns under resultat.