Nyheter

Serien drar igång 7 juni

Korpen Stockholm har nu meddelat att serien drar igång måndag 7/6. Vi spelar även i år på Sandåkra BP på måndagar. Spelschemat är uppdaterat.


Årsmöte 20 februari

Lördag den 20 februari kommer föreningen Ta En Kaka Stefan att hålla sitt ordinarie årsmöte. Kallelse och dokument har skickats via mail till medlemmarna. Mötet startar 15:30 och kommer att hållas digitalt.


SERIESEGRARE 2021!!!

Efter en säsong som bara bestod av en höstsäsong och sju matcher, stod vi i slutändan som segrare. Vi förlorade förvisso säsongens första och sista matcher, men däremellan vann vi fem raka. Tillslut handlade det om målskillnad och där var det vi som lyckats bäst i år. Det är andra gången vi lyckats med att sluta etta i TEKS historia, förra gången var 2006. Gubbarna kan än!


Säsongen är igång igen!

Säsongen har äntligen dragit igång. P.g.a. rådande omständigheter med pandemin spelas serien i enkelmöten under hösten. TEKS har inlett säsongen med en vinst och en förlust. Hemsidan är nu uppdaterad med spelschema och senaste statistiken.


Korpsäsongen är uppskjuten till hösten

På grund av den rådande pandemin och folkhälsomyndighetens rekommendationer har Korpen valt att skjuta upp säsongen med planerad ny start 10/8. Serien kommer då spelas i enkelmöten.