Nyheter

Föreningens årsmöte hålls 17/2

Lördag den 17 februari kommer föreningen Ta En Kaka Stefan att hålla sitt ordinarie årsmöte. Kallelse och dokument skickas via mail till medlemmarna. Mötet startar 15:30 och kommer att hållas hemma hos Kenneth. Efter mötet blir det gemensam middag.


Vinnarna på TEKS-galan 2017

Den sextonde upplagan av TEKS-galan gick av stapeln i slutet av november. Galan hölls hemma hos Freddan i Orminge och vart otroligt lyckad. Maten lagades av Marcus, Freddan och Johan och bestod av TEKSaschili. Vi hade även en frågesport där Dennis och Johan gick segrande ur lagtävlingen. Via länken nedan kan du se vilka som tog hem priserna under galan. Bilder från galan kommer upp senare.
Se vilka som vann priser på galan >>


Statistiksidorna är uppdaterade

Nu har vi uppdaterat statistiksidorna. Den största förändringen i maratontabellen är att vi nu förlorat över 200 matcher sedan lagets bildande 1988. Då är det alltså inte bara i Korpen utan även när vi spelade ungdomsfotboll i St:Eriks-cupen i Sköndal. När det gäller spelarstatistik är det största kanske att Martin blivit den första i TEKS att passera 200 matcher för klubben.

Lite annat som hänt efter säsongens statistik är att Johan nu gått upp på en delad sjätteplats med Hjorten i antal gjorda mål för klubben, 18 st. Adnan passerar Stefan, Viktor och Thomas med årets fyra mål. Sen klättrar Philip upp på en delad tolfte plats med Marcus efter årets målskörd. Då har vi även räknat in dom målen han gjorde för TEKS tidigare som kakmonster.


TEKS-galan hålls den 18 november

Den 18 november kommer galornas gala att gå av stapeln. Det är då dom som bör prisas ska prisas. Vi kommer i år att vara i Orminge hemma hos Freddan. Mer info via mail.


Vi avslutade säsongen med ännu en förlust

Det vart förlust i slutomgången. Flera sena avhopp gjorde det dessutom inte enklar för oss att utmana topp laget Hedvig Eleonora. Kul dock att Robban fick göra sina första minuter ute och då passar på att göra mål. Nu tar vi och vilar oss i form till nästa år.