Nyheter

TEKS gör sin första säsong i Oldboys serien

TEKS gör i år sin 24 säsong i Korpen. 24 år sätter sina spår och vi har därför beslutat att spela i Oldboys serien i år. Spelschemat är uppdaterat med säsongens matcher.


TEKS kallar till årsmöte

Föreningen Ta En Kaka Stefan kommer hålla sin årsstämma lördagen den 18 februari hemma hos Calle. Handlingar och kallelse har skickats ut per mail till föreningens medlemmar.


TEKS går in i sin 23e säsong i Korpen

På onsdag startar korpsäsongen igen. Detta blir den 23e säsongen som vi kommer delta i Stockholms Korpen. Spelplanen är den samma, Sandåkra BP, men nu spelar vi i div. 6. Spelschemat är uppdaterat.

 


TEKS årsmöte 19 februari

Föreningen Ta En Kaka Stefan kommer hålla sin årsstämma lördagen den 19 februari. Exakt tid och plats kommer vi återkomma om beroende på restriktioner till följd av pandemin.


Säsongen är över och vi slutar tvåa

En strålande TEKS säsong är över och vi slutar på en andraplats, trots en mängd med skador på slutet. Dessutom slår vi klubbrekord i flest antal poäng och gjorda mål under en säsong. Vi sätter dessutom rekord i flest antal vinster i rad som blev fem stycken och det gjorde vi två gånger. Omgång 4-8 och omgång 10-14. Från att ha slutat näst sist för två år sedan har vi nu en serieseger och en andraplats. Bra kämpat TEKS!