Nyheter

Nu har årets säsong dragit igång.

Premiären mot Avgå Allt började med mål i baken efter 6 sekunder, 0-1. Snabbaste insläppta målet i TEKS historia. Sen böljade matchen fram och tillbaka. 2-1, 2-3, 4-3, 4-5 och så med sekunder kvar trycker Johan in 5-5 vilket var ett rättvist resultat i en fartfylld match.

 


TEKS spelar i nytt matchställ 2024

I och med framtagandet av nytt klubbmärke beslutades på årsmötet att ett nytt matchställ skulle tas fram. Med hjälp av våra sponsorer; Stadium, Freshmark och Evolving blev detta möjligt. Ställen kommer användas i årets premiär.


TEKS lanserar en ny shop

TEKS har tillsammans med Stadium tagit fram en tränings och supporter kollektion. Shopen hittar du via denna länk stadiumteamsales.se

För att sedan beställa mailar du dina önskemål till Martin.

Shopen hittas även via menyn på våran hemsida under fliken övrigt, klicka här>>

 


Serieindelningen för 2024 är här

TEKS kliver i år in i sin 25e korpensäsong, andra i Oldboys serien. I år kommer vi spela på Bäckahagens BP. Speldag kommer variera mellan onsdagar och torsdagar. Spelschemat är uppdaterat.

Oldboys Söder Division 2
Ta En Kaka Stefan
GRC
Södra sällskapet
Brandbergens united
Avgå Allt
Östgöta Nations IF
Rymdens Riddare

 


Ta En Kaka Stefan byter klubbmärke

Efter beslut på det extra årsmötet röstades ett nytt klubbmärke igenom. Emblemet är skapat av Viktor och har tagit inspiration från våran moderklubb Sköndals IK och TEKS gamla emblem.