Nyheter

Serieindelningen är klar

Serieindelningarna är klar och vi stannar kvar på Sandåkra BP. Ny speldag blir måndagar och serien beräknas starta 6 maj.

Herr Vardag Söder Division 15
Måndagar 20.30-22.00, Sandåkra BP (Sköndal)

Ta En Kaka Stefan
Odd Squad FC
Festina Lente
Fåråsån
Boolaget
Färjerederiet
IF Liktå
LEDIG PLATS


Säsongen är slut och vi slutade sexa

TEKS 19 säsong i korpen slutade med en sjätte plats. Placeringen är väl inget att skryta med men vi har ändå en hel del att vara nöjda med. Vi inledde säsongen starkt med endast en förlust efter dom fyra inledande omgångarna. Vi är nära att slå serieledarna där dom räddar en kvittering på mållinjen i sista minuten. Om man räknar in matchen som utgick har vi plus minus noll i målskillnad. Vi har dessutom ett målsnitt på 2 gjorda mål per match och det har vi inte haft sedan 2006. Förrå året snittade vi 1 mål per match. Vi förlorar endast 2 matcher med mer än uddamålet. Sen har det varit riktigt roligt att vara tillbaka på våran gamla hemmaplan Sandåkra. Nu går vi i dvala men väl mött nästa år som är jubileumsår då vi spelar våran 20 säsong i korpen!


Ett lag drar sig ur serien

Laget Inge Glid har tyvärr valt att dra sig ur serien pga spelarbrist. Detta innebär att lagets tidigare resultat annulleras. Några justeringar har gjorts i spelschemat för att undvika 21:15 tiden. För oss betyder det att vi åker ner från en femte plats till sjätte platsen.


Nu är spelschemat här och uppdaterat

Det blir många sena matcher i år. Tio matcher spelas kl. 21:15 och bara fyra matcher 20:30. Serien inleds 3/5, varpå det är två veckor till omgång två. Det blir sex matcher innan sommaren och åtta efter.


Vi är tillbaka i Sköndal!

Vi kommer i år att spela våra matcher på Sandåkra BP. Speldag blir torsdagar. Eftersom föreningen är bildad i Sköndal och Sandåkra BP är våran gamla hemmaplan, där vi tränat och spelat otaliga gånger, är det förstås jätte roligt att vara tillbaka. Vi ser fram emot ett spännande år och kanske lite mer publik nu när vi är i våra hemmatrakter.