Premiär imorgon, men hur brukar det gå?

Imorgon är det dags för våran 18e säsong i Korpen. När det kommer till våra premiärer så har det genom åren slutat med både vinster och förluster, men bara en gång har det slutat oavgjort. Det var i premiären 2013 när vi spelade 0-0. Annars är det jämt fördelat mellan segrar och förluster. Åtta gånger har vi vunnit våran premiär, där ibland debutsäsongen 1999. Då vann vi premiären med 7-0 men vann sen inte en enda match till det året. Det är även åtta gånger vi förlorat en premiär. Man kan även se att det är vanligt att något av lagen inte gör mål. I  hela 11 av 17 premiären har något lag hållit nollan, bara 4 av dom är vi. Största segern i en premiär är debutsäsongen -99 då vi vann med 7-0. Största premiärförlusten är 0-4 som var både säsongen 2001 och förra säsongen 2016. Senast vi vann en säsong var 2015 då vi vann med 2-1. Det är även väldigt vanligt att vi vinner och förlorar vartannat år vilket lovar gått inför morgondagen.