Den 14 november var det dags för 2015 års TEKS-gala. Galan hölls hemma hos Dennis i Sköndal. Varje spelare i laget fick som vanligt lägga en röst i vardera kategori på en av dom nominerade. Dom som bara spelade några eller inga matcher under året fick bara rösta i några av kategorierna. Här ser du vilka pristagarna blev.

Nominerade: Alla i TEKS
Årets Mål: Marcus Nilsson
Nominerade:
Thomas Freylings mål mot RAB, den 7 maj
Johan slår en frispark som ser ut att gå utanför målet. Men Freyling står vid stolpen med ryggen mot mål och styr in bollen med yttersidan strax innanför stolpen.
Marcus Nilssons mål mot Locash FC, den 4 juni
Mackan sätter dit en riktig kanonstrut. En bit utanför straffområdet till vänster drar han på en sträckt vrist som går rakt upp i bortre krysset.
Adnan Nuhics mål mot Den Skånska Dolken, den 15 juni
Adnan visade upp ett fint häng och mötte en hörna med pannan och nickade in 2-0 i nättaket.
Nominerade:
5 rakaVi spelade 5 raka matcher utan förlust i omgång 6-10.
5 nollorVi höll nollan i hela 5 matcher i år. Det har vi inte gjort sedan 2004.
Konstgräs Vi fick för första gången spela en säsong på konstgräs.
Årets Besvikelse: Domare
Nominerade:
Domare Hela 2 ggr uteblev domare i år.
4 rakaVi förlorar dom 4 sista omgångarna.
GenrepetVi förlorar träningsmatchen i våras med 8-0.
Årets Utvisning: Adnan Nuhic
Nominerade:
Adnan Nuhics gula kort mot Den Skånska Dolken, den 15 juni.
Adde glidtacklade och fick bort bollen, sekunden senare springer motståndaren på Adnan och faller. Resultatet blir gult kort och utvisning i 5 min för Adnan.
Johan Wedins gula kort mot Bröderna Brothers, den 8 oktober.
Efter att ha hamnat på efterkälken och rivit ner en motståndare följer en minuts tjafs mellan Johan och motståndaren. Domaren ser ingen annan utväg en att varna båda spelarna och Johan får ställa sig utanför planen i 5 minuter.