TEKS-galan 2007

Den 1 december var det dags för 2007 års TEKS-gala. Varje spelare i laget fick som vanligt lägga en röst i vardera kategori på en av dom nominerade. Här ser du vilka pristagarna blev. Galan hölls hemma hos Mattias i Farsta.

Årets TEKS:are
Motivering:
Martin Josefsson
Årets val av TEKS:are var väldigt svårt. Men denna person får priset för sina insatser på och utanför planen. Han har ett otroligt engagemang och ett stort tålamod med alla i laget.
Nominerade: Alla i TEKS

Årets mål:

 


Motivering:

Martin Josefsson – Martins mål mot Smekt Sune, den 8 oktober. Martin driver upp bollen på högerkanten och väl inne några meter på deras planhalva viker han in i banan och drar på en kanon utan dess like. Den går stenhårt rakt upp i krysset och fortsätter genom nätet.
Vilket mål inget snack om vart bollen skulle någonstans, in i mål bara och snyggt var det också.
Nominerade:
Carl Lindwalls mål mot BK Flamman, den 15 maj
Martin hittar fram med en genomskärare till Calle på vänsterkanten som löper in på mål och håller bort sin försvarar, målvakten kommer ut men precis när han slänger sig skjuter Calle in bollen över honom vid närmsta stolpen. Ett riktigt snyggt och kyligt mål av Calle.

Daniel Kriströms mål mot Nicka Till, den 5 juni
Stefan har bollen utanför straffområdet till höger och placerar bollen på mål då deras målvakt har sett lite slapphänt ut. Även denna gång visar han sig vara det och på returen störtar Dagge fram och trotts hård bevakning trycker han upp bollen i krysset från nära håll i matchens sista sekund

Mattias Cronqvists mål mot AC Tivoli Ultras, den 14 augusti
Stefan slår ett inlägg som Kenneth skarvar diagonalt framför målet till Tia som sätter dit bollen med vänstern, riktigt snyggt.

Martin Josefssons mål mot Smekt Sune, den 8 oktober
Martin driver upp bollen på högerkanten och väl inne några meter på deras planhalva viker han in i banan och drar på en kanon utan dess like. Den går stenhårt rakt upp i krysset och fortsätter genom nätet.

Årets målvakt:
Motivering:
Robert Svedman
Han gör det jobbet ingen av oss andra vill göra Utan honom skulle vi få det väldigt svårt. Han kanske inte gör sin bästa säsong men han ställer ändå alltid upp.
Nominerade: Stefan & Robert

Årets back:
Motivering:
Stefan Henriksson
Han spelade många matcher i år och var stabil under hela säsongen. Han ställde upp när det som mest behövdes Kort sagt en stabil backjätte, som Cannavaro fast tvärtom.
Nominerade: Kristoffer, Stefan, Viktor & Kjell

Årets mittfältare:
Motivering:
Kenneth Jansson
Han har en kämpaglöd som få, river & sliter och har i år hållit sig ganska lugn på planen. Slår sällan felpassar och är bra på att hålla i bollen. Dessutom har han en enorm vilja i sitt spel.
Nominerade: Thomas, Kenneth, Martin J & Carl

Årets forward:
Motivering:
Daniel Johansson
Han har gjort sin bästa säsong någonsin och är nog den enda som utvecklats jämfört med förra året. Dessutom gjorde han några mål trotts dåliga förutsättningar.
Nominerade: Mattias, Martin H, Daniel J & Daniel K

Årets höjdpunkt:
Motivering:
Sistahalvleken
En riktigt trevlig upplevelse att TEKS kan komma tillbaka så starkt efter alla misslyckade matcher i år. Vi har aldrig sett på maken till kämpaanda, fan man fick ju ståballe av våra sista 10 min!!!
Nominerade:
Inga Kakmonster
 – För första gången behövde vi inte låna in några spelare under säsongen.
Div. 12 – 
Vi var obesegrade i dom fyra matcher vi spelade i div. 12.
Sista halvleken 
– I årets sista match låg vi under med 2-0 i halvtid mot FC Devils, men i andra halvlek vände vi och vann med 3-2 efter att ha gjort årets halvlek.

Årets besvikelse:
Motivering:
Sistaplatsen & Lite mål
Vi slutade sist i serien och det mycket tack vare att vi gjorde lite mål, usch, blä, fy!!! Det behövs väl inga mer kommentarer.
Nominerade:
Sistaplatsen
 – Vi slutade sist i serien.
Kämpetorps BP 
– En riktigt dålig plan som kändes mer som en sandstrand, ojämn och dålig.
Lite mål
 – Vi gjorde inte ens ett mål per match i år. 13 mål på 14 matcher i serien.

Årets skyttekung:
Mattias Cronqvist & Martin Josefsson
Dom gjorde förvisso bara 3 mål vardera men ingen gjorde ju fler.

Minis ros:

Motivering:

Stefan Henriksson, Kenneth Jansson, Daniel Kriström & Carl Lindwall.
Dessa grabbar har under året skjutsat folk till och från matcherna vilket har underlättat för dom flesta väldigt mycket.
Minis ris:
Motivering:
Kristoffer Brundin & Daniel Kriström
Dessa två herrar är båda dåliga på att svara på sms, mail och telefon men även dåliga på att betala in medlemsavgiften.
Årets bild:
Motivering:
Stor & Liten