TEKS-galan 2004

Den 15 januari var det dags för årets TEKS-gala. Varje spelare i laget fick som vanligt lägga en röst i vardera kategori på en av dom nominerade. Här ser du vilka pristagarna blev. Galan hölls hemma hos Kenneth i Skärmarbrink.

Årets TEKS:are
Motivering:
Robert Svedman
Han har varit en tongivande spelare hela säsongen, han ställer alltid upp, han är alltid lojal och gör alltid sitt yttersta. Utan honom skulle det dessutom bli ett ständigt bråkande före matcherna.

Årets mål:

 

Motivering:

Daniel Kriströms mål mot SS Stockholm Södra på försäsongen. Efter att ha dribblat bort två killar på högerkanten och sedan ryckt ner mot hörnflaggan drar han på ett skott som går rakt upp i nättaket.
Skicklighet möter tur. Ett otroligt vackert fotbollsmål som vilket heltidsproffs som helst skulle avundas.
Se målet»

Årets målvakt:
Motivering:
Robert Svedman
Mannen med dom blixtsnabba reflexerna och bläckfisks armarna har gång efter gång räddat oss i matcherna. I år satte han även nytt klubbrekord genom att hålla nollan i sex matcher.
Årets back:
Motivering:
Viktor Petersson
Med en känslig högerfot, bra offensiva kvalitéer och med ett näst intill prickfritt defensivt spel har han stabiliserat upp backlinjen på ett bra sätt i år.
Årets mittfältare:
Motivering:
Martin Josefsson
Vem annars?
Årets forward:
Motivering:
Mattias Cronqvist
Han är en pålitlig forward som levererar år efter år. Alltid ett orosmoment för motståndarlagen och kan på egen hand avgöra en match vilket han visat i år.
Årets exil-TEKS:are:
Motivering:
Kristoffer Brundin
Lyckades trots få till antalet matcher utmärka sig ordentligt i år. Det kanske inte var det strålande spelet som var mest utmärkande, fast det var inget fel på det heller.
Årets elakaste på planen:
Motivering:
Kenneth Jansson
Spelar hårdare och fulare än dom flesta på planen, gapar & skriker och är aldrig överens med varken domare eller motståndare. TEKS egna John McEnroe.
Årets höjdpunkt:
Motivering:
3-0 mot Clean Forever
Från glädje till fullständig lycka på ett par sekunder. I sista matchen tvålar vi dit serieledarna med exakt dom siffrorna som krävs för att sluta tvåa i serien och gå upp.
Årets besvikelse:
Motivering:
Dennis Söderman
Bara en sommar i Stockholm. Vafan är det för stil?
Årets skyttekung: Mattias Cronqvist 
Årets bild:  Hårfönen