TEKS-galan 2003

Den 27 december var det dags för årets TEKS-gala, den andra i ordningen. Varje spelare i laget fick som vanligt lägga en röst i vardera kategori på en av dom nominerade. Här ser du vilka pristagarna blev. Galan hölls i Kenneths student korridor.

Årets skyttekung: Mattias Cronqvist 
Årets målvakt:
Motivering:
Robert Svedman
Från att ha gått från en nödlösning till att bli en av lagets viktigaste kuggar. Med stor pondus och med grymma enhandsräddningar har han varit enastående i år. Han har garanterat varit en av korpens bästa målvakter detta år.
Årets försvarare: 
Motivering:
Viktor Petersson
Han har varit den sammanhållande länken i försvarsmuren detta år. Han har växt till en stor ledare på planen och med sina offensiva räder och dribblingar har han blivit fansens idol.
Årets anfallare:
Motivering:
Mattias Cronqvist
Säga vad man vill men han levererar och som han gör det. När han är på hugget så är han glödhet. Han hade en liten svacka i slutet av säsongen men på det hela taget var han en stor bidragande källa till att vi slutade så högt upp i tabellen som vi gjorde.
Årets exil-TEKS:are
Motivering:
Carl Lindwall
Med sina matcher i år visade han att han är saknad och att hans frånvaro från fotbollsplanen har gjort Stockholms korpen en profil fattigare.

Årets mål

Motivering:

Kenneth Janssons frispark mot Malung FC som gick via ribban, en motståndares rygg och sen via ribban igen och in i mål.
Med lite kyla, en gnutta känsla, ett kryddmått tur och med en ruskig felträff kokade han ihop årets mål. Skämt åsido, Beckham släng dig i väggen.

Årets elakaste på planen:
Motivering:
Martin Josefsson
Eftersom att han skällde ut domaren en gång för alla! Han vart avstängd, om nu inte detta hade varit nog. Nej då, trots detta spelade han matchen efter fast i ett annat namn, riktigt elakt och ”fult” förstårligt.
Årets besvikelse:
Motivering:
Långbro BP
En alldeles för liten och dålig plan, dessutom utan tillräcklig belysning.
Årets bild:  Bajsmannen