Match:  Lokomotiv Farsta - Ta En Kaka Stefan
Carl Lindwall
Adnan Nuhic
Johan Wedin
Kakmonstret (32)

Näst sista matchen före sommaruppehållet. Många var uppbokade så vi blev bara en 8 man stark trupp till kvällens fight.

Vi öppnar matchen starkt och lirar runt bollen bra under inledningen. Men det är ett snabbt och konditionsstarkt lag vi möter med bra passningsspel och snabba omställningar. Robban gör ett jättejobb i kassen och håller borta det mesta. Vi blir lite trötta och tappar lite i hemjobbet och motståndarna förvaltar anfallen väl vilket resulterar i ett 2-0 underläge efter den första halvleken.

Vi startar andra halvleken hungriga och det ger resultat. Efter ett snabbt och snyggt framspel får Jonne chansen att trycka till den och gör det med råge. En stenhård missil och ställningen är 2-1. Bara några minuter senare är det Ankan som får chansen och krämar till ett stenhårt skott rätt upp i nättaket, tänk Super Mac (gammal Buster hjälte). Vi fortsätter jaga men motståndarna är fortfarande med i matchen.

Det är mycket känslor på planen och det blir en delvis hätsk stämning efter några tvivelaktiga domslut.
Med bara några minuter kvar av matchen lyckas så Lokomotiv Farsta klämma dit ytterligare en kasse och fastställer slutresultatet 3-2.

På det stora hela gör vi en bra match och med några extra avbytare på bänken hade vi kanske kunnat få med oss en poäng. Men det är ett duktigt lag vi möter och vi får se till att tvåla till dem i returmatchen, det är ju trots allt nästan ett derby.

Matchens kakor:  Robert Svedman (3)