Match:  AC Tivoli Ultras - Ta En Kaka Stefan
Thomas Freyling
Martin Hjort
Daniel Kriström
Kjell Svedman

Så var det dags att möta serieledarna och planen har nu krympts ännu mer än vanligt. AC Tivoli Ultras är det lag som övertygat mest i serien och sådana lag är ju alltid extra roligt att vinna mot. Matchen började i ett ganska så jämt tempo men efter 5 minuter slog Kenneth in en dålig passning rakt in i banan som en Tivoli spelare snappade upp och kom fri med Robert och placerade in 1-0 målet.

2-0 målet kom efter en hörna då en Tivoli spelare drog till på halvvolley och bollen letade sig igenom folkmassan framför mål och in i maskorna. Detta kändes väldigt onödigt för fram tills hit hade dom inte varit överlägsna. Nu deppade vi inte ihop för det utan kämpade på riktigt bra och sprang massor och stressade våra motståndare.

Vi skapade en del chanser men vi slarvade som vanligt alldeles för mycket. Tilläggas bör också att Tivoli hade ett långskott som tog i ribban.

I andra halvlek fortsatte vi försöka men det blir oftast alldeles för omständligt. Nu började även domaren med sina vanliga konstiga utspel. Efter att Dagge tagit bollen med handen gav han oss frispark var på Tivoli undrade vad han höll på med då kom han på att vi hade bytt sida och att det självklart var dom som skulle ha frispark.

Efter ca. 7 minuter av andra halvlek kliver backlinjen upp och pressar var på en Tivoli spelare smyger sig upp på höger kanten. Martin H som står precis vid honom skiter i att markera honom var på han får bollen och gör 3-0, jävligt onödigt.

4-0 kommer sen efter en individuell prestation av en Tivoli spelare som sen skjuter ett hårt skott som Robban inte kan nå. Efter det här har vi en del chanser när både Martin J, Kenneth och Thomas kommer till bra avslut men inte lyckas göra mål.

Men till slut får vi ditt ett tröst mål då Dagge står en bit utan för straffområdet och skjuter ett inte alls för märkvärdigt skott som studsar precis bredvid målvakten och alla blir lika förvånade men mål är det. Tilläggas bör att mörkret har börjat lägga sig och lamporna som finns är endast 5 st. 60 wattare som sitter 25 meter upp.

Efter det här skapar vi en del målchanser till bl.a. lägger Martin J ett inlägg som kommer till en fristående Dagge men han skjuter över. Efter det här får Tivoli en hörna efter att domaren frågat dom om dom ska ha hörna var på dom självklart säger att dom ska det vilket iof. var rätt.

Vi lyckas freda målet men bollen går hela tiden ut till nya hörnor efter fyra slagna hörnor petar en Tivoli spelare ut bollen till inkast var på domaren säger att det är deras inkast. Det var då den redan välfyllda bägaren hos Martin J rann över.

Han skällde ut domaren efter noter och när denne visar Martin det gula kortet fortsätter han att skälla tills han får det röda. Alla tyckte att Martin gjorde rätt och som motståndarna sa \\\"det var på tiden att domaren fick sig en avhyvling\\\". Alla utom Tia då som skrek åt Martin att han skulle vara tyst vilket föga hjälpte.

Matchen slutade alltså 4-1 och det var inget snack om det Tivoli var det bättre laget och vi är alldeles för klantiga i avgörande lägen. Tilläggas bör också att Tia spelade en hel del back och gjorde det med bravur då han bröt uppspel på uppspel.

Matchens kakor:  Mattias Cronqvist (1)