John Eriksson
Daniel Kriström
Kjell Svedman
Kakmonstret (6)

Sjukdomar och bortresta spelare även denna gång, men vår tillförordnade coach Stefan hade trots allt lyckats få ihop ett lag. Viktor och Kenneth var med för att stå i mål en halvlek var. Vi började matchen utan avbytare, men Dagge och Tia kom efter några minuters spel.

Viggan började i mål och inledde med att släppa in det första skottet som kom emot honom. Ingen annan förstod riktigt hur det gick till, men han var skymd och upptäckte bollen för sent. Ingen bra inledning på matchen och vi fortsatte att spela darrigt och motståndarna fick styra spelet. Egentligen hade vi inte några målchanser alls på hela första halvlek.

Före halvtidsvilan släppte vi tyvärr in två mål till, det sista var lite oturligt då bollen studsade på Viggan och sakta rullade in i mål strax före halvtidsvilan.

Byte av målvakt till andra halvlek, Kenneth kom in och visade gamla takter när han slängde sig och räddade en \\\"omöjlig\\\" boll. Succén var tyvärr kortvarig, för efter några minuters spel drog han ned en motståndare och blev utvisad. På väg därifrån skrek han åt domaren och blev visad av plan för resten av matchen. Robban fick hoppa in i mål. Trötta TEKS-are hade nu svårt att stå emot motståndarnas attacker och vi släppte snabbt in två mål till så att vi låg under med 5-0.

Vi hade några chanser och skott på mål men inget som var riktigt farligt förrän vi fick en hörna med några minuter kvar av matchen. Kjell slog den bakåt och Kakmonstret dunkade in ett reduceringsmål. Matchen slutade 5-1 och vi förlorade mot ett bättre lag.