Viktor Petersson
Robert Svedman
Kommentar:

Efter förra veckans utklassningsseger var det ett ganska optimistiskt gäng som kom till Sportfabriken denna helg. Dagge var med för första gången den här säsongen, men några andra spelare saknades bl.a. skyttekungen Martin vilket gjorde att vi endast hade en avbytare på bänken.

Skarven chockstartade och inledde i ett snabbt tempo, första skottet kom medan halva laget fortfarande stod och sov. Motståndarna, som hade många fler avbytare än vi, sprang mycket och spelade snabbt och efter någon minut blev pressen mot Robban för stor och vi låg under med 1-0. En dålig inledning, men efter ytterligare några minuters spel hade vi lyckats få ned tempot en del. Dagge visade sin målfarlighet och stötte in 1-1 på en retur från målvakten.

Domaren blåste för allt denna dag och visade ut Kenneth efter en tackling. Vi försvarade oss bra under utvisningen men lyckades inte hindra Skarven från att göra 2-1 med ett stenhårt skott som tog i stolpen och gick in bakom en chanslös Robert i målet. Vi kvitterade dock snabbt än en gång genom Kenneth som fick bollen i ansiktet mitt på plan och kämpade in 2-2. Före halvtid hann Skarven med att göra 3-2 och få en man utvisad vilket gjorde att vi fick börja andra halvlek med en man mer på plan.

I halvtid sa vi inte så mycket mer än att vi måste försöka hålla ned tempot för att orka matchen ut. Motståndarna var duktiga men vi hade fortfarande hoppet uppe.

Skarven försvarade sig tyvärr väl med en man mindre, och gjorde 4-2 efter att de fått in sin spelare. Strax efteråt var det dags igen för Kenneth att bli utvisad vilket Skarven utnyttjade till att göra 5-2.

Robban gjorde ett långt utkast till Kjell som fri med målvakten sköt in bollen i bortre hörnet av målet och reducerade till 5-3. Det var ytterst nära att bli en repris minuten senare men den gången var målvakten med på noterna. Tia ordnade i stället en straff och tog själv hand om den. Mitt i målet - 5-4 och fortsatt hopp för oss.

Skarven punkterade dock matchen genom att göra 6-4 i slutminuten. Vi tycker ändå att vi gjorde en bra insats och tempot var relativt högt matchen igenom så vi blev rätt trötta mot slutet. Sammantaget så var det en jämn match där vi för ovanlighetens skull hade ganska mycket bollinnehav vilket bådar gott inför nästa helg.