Carl Lindwall
Viktor Petersson
Kakmonstret (11)
Kommentar:

Match mot Duna In och som vanligt strul med att få ihop ett lag. Den här gången var det målvaktspositionen som det krisade på. Men tillslut fick vi tag på Visal som efter övertalning från Robban ställde upp.

Vi började matchen lugnt och behärskat och försökte få igång ett bra passningsspel. Men ju längre halvleken led desto mer föll vi in i tjongandet. Nu lyckades vi ändå skapa en hel del chanser bl.a. hade Hjorten ett skott i ribban, Kenneth hade ett skott i utsidan av burgaveln och vi hade två bollar på mållinjen men det ville sig inte.

Duna kom i några anfall men det vart aldrig riktigt farligt utom på ett skott som Viasl gjorde en kanon räddning på. Vi släppte igenom Duna lite för enkelt i mitten då vi började tänka lite väl offensivt. Men i halvtid stod det 0-0 och det var nog vi som var mest missnöjda med det resultatet.

I andra halvlek fortsatte vi att pressa på utan att skapa några rejäla chanser. Nu lyfte även Duna upp sitt spel lite vilken skulle ge oss lite mer ytor på offensiv planhalva.

Med 10 minuter kvar av matchen flyttades Martin J upp i anfallet vilket visade sig vara lyckosamt. Kenneth bröt ett inspel vid eget straffområde varpå han skickade upp bollen mot våra forwards. Dunas försvarare fick svårt att bestämma sig vem som skulle ta hand om bollen så tillslut hamnade den hos Martin som med vänstern la in bollen i bortre burgaveln.

Efter det här skapade vi massor med chanser flest hade nog Kenneth som inte ställt in siktet ordentligt denna dag utan sköt oftast utanför. Men efter ett mycket fint anfall skulle vi tillslut få även 2-0, Det var Kenneth som tillslut fick bollen precis utanför straffområdet han hittade en liten lucka mellan Dunas backar där Martin kom i en perfekt löpning och la in bollen även denna gång i bortre burgavel.

Andra halvlek genomförde vi på ett väldigt bra sätt och kom till många avslut. Kristoffer gjorde en väldigt bra insatts i backlinjen där han lugnade ner spelet och markerade bort deras topp forward.

Summa summarum så gör vi en bra match där andra halvlek nog är den bästa vi gjort i år. Kul var också att Göran en av våra hedersmedlemmar var där och kollade. Nu återstår bara en match och det troliga är nog att vi slutar 5:a i serien men chansen finns att vi slutar 4:a och bollen är ju rund...

Matchens kakor:  Kristoffer Brundin (1)