Thomas Freyling
Stefan Henriksson
Martin Hjort
Daniel Kriström

Skit skit skit. Det här va verkligen skit. Men vi har bara oss själv att skylla. Vi spelade verkligen skit dåligt. Det konstiga är att dom första 5 minuterarna såg riktigt bra ut sen föll vi som ett korthus.

Vi har alldeles för långt lag och försöker hela tiden med våra långbollar på forwards, Tia, Hjorten & Dagge, som bara gömmer sig bakom försvaret. Mittfältet med Martin, Kenneth & Freyling misslyckades med alla dribblingar och backlinjen, Krille, Viktor & Stefan, ligger alldeles för lågt. Och när man sen passar fel så mycket som vi gjorde så kan man inte vinna.

Deras 1-0 mål är direkt pinsamt att släppa in. Killen får gå förbi 3 st inne i straffområdet och placera in bollen i mål. Deras 2-0 mål kom i andra halvlek när vi ändå började få hopp om en kvittering då Tia drog på ett rejält skott som studsade i ribban och ner på mållinjen, om den var över eller inte låter jag vara osagt. 2-0 målet var ett löst studsande skott som helt plötsligt ändrade riktning på den här skit planen och ställde Robban helt.

Deras 3-0 mål var riktigt snyggt och kom till tack vare att vi bara stirrade boll och släppte en kille framför mål som vart fri och inte gjorde några misstag. Nu började vi kriga lite mer och då skapade vi lite mer också. Martin friställde Hjorten som fick på ett bra skott men som tyvärr gick rätt på målvakten.

Men med 3 minuter kvar fick vi en reducering då vi äntligen fick fram passningarna i en snabb omställning. Bollen kom fram till Hjorten som stod till vänster i straffområdet och slog en pass diagonalt till Tia som satte bollen med ett löst skott i bortre burgaveln.

Men det här va alldeles för dåligt, vi måste gå in mer i närkamperna och ligga närmre våra motståndare och så får vi inte slarva så mycket i passningsspelet. Men vi tar nya tag TEKS har överraskat förr och som härdade TEKSare så vet vi att det kan svänga fort när det gäller oss och vårt spel, åt båda hållen!