Match:  Ta En Kaka Stefan - AC Bianco Nero
Daniel Johansson
Daniel Kriström
Carl Lindwall
Kjell Svedman

Årets näst sista match och serieledarna stod på menyn. Vi hade inför denna match radat upp 1-0 förluster, men det är just då när vi får en svår motståndare som vi brukar slå till med en bragd match. Å det var inte långt ifrån denna gång heller men det slutade i moll.

För en gångs skull såg det ut som vi skulle få avbytare och flera stycken t.o.m. Men Som vanligt när det gäller TEKS ska man inte bli alltför glad för snabbt. Istället visade det sig att ingen av dom vanliga målvakterna kunde vara med. Så istället fick Kjelle dra på sig handskarna för första gången på flera år.

Vi startade matchen väldigt bra och höll i bollen på ett bra sätt, vi vågade även ta egna initiativ. Bästa läget i första halvlek fick vi då Dagge slog en perfekt passning mellan deras backar där Martin sprungit in. Dessvärre blir Martin för stressad och skjuter utanför, detta är lägen vi måste utnyttja.

Krille som för dagen fick Calle bredvid sig i backlinjen hjälpte Kjelle på bästa tänkbara sätt och Kjelle fick således en ganska lugn halvlek men han fick göra några ingripanden och det gjorde han med bravur.

Andra halvlek tappade vi ork och fart och Bianco Nero tog över allt mer. Framför allt fick vi problem då Thomas ofta låg lite för offensivt och släppte sin markering. Tillslut kom också den berömda tabben som vi gjort dom senaste matcherna och då släppt in 1-0 målet och så även denna match.

Bianco kom i ett anfall där vi ändå låg bra med i markeringarna, men tillslut hittar dom in med en passning i mitten. Där står Calle och håller bort sin motståndare och får för sig att han ska släppa bollen in i banan för han tror vi har folk där, men ICKE! Där kommer istället in Bianco spelare och det blir inte mycket för Kjelle att göra.

Nu startar vi våran jakt på kvittering, men det vill sig inte alls, vi slår långt men inget händer. Farligaste chansen får Tia då Martin slår en fin löpboll men tyvärr vart det inget av läget. Men vi ska få ett ypperligt tillfälle då Bianco åker på en 5 minuters utvisning då deras spelare ger Martin en rejäl eftersläng.

Nu trycker vi på lite bättre men det är ganska ofarligt och när det sedan återstår 2 minuter då får backlinjen för sig att spela runt istället för att få upp bollen. Men tillslut kom faktiskt kvitteringen. Det är efter en frispark som bollen går ut till Hjorten som står till höger utanför straffområdet. Hjortens skott är allt annat än hårt men det är välplacerat. Målvakten tror att bollen ska rulla utanför men rollar istället sakta men säkert in i mål.

Stor glädje utbryter och nu skulle vi väl ändå få med oss en poäng. Men nej, en lång rad jävla misstag görs som vi inte tänker gå in på här men Bianco gör 2-1 med sekunder kvar av matchen. Pinsamt dåligt av oss och för jävla trist. Extra plus för Kjelle som ställde upp i målet när brorsan var borta, han gör det dessutom riktigt bra och gör några viktiga räddningar. Krille gör även han en bra match då han spelar aggressivt och ger inte motståndarna en chans att vända upp.

Nu återstår bara en match av denna säsong och den ska vi bara vinna!

Matchens kakor:  Kristoffer Brundin (1)