Martin Josefsson
Daniel Kriström
Robert Svedman
Kommentar:

Ännu en 0-1 förlust, det är tredje 0-1 förlusten i rad om man räknar bort WO vinsten förra veckan. Det börjar bli riktigt tröttsamt att förlora dessa matcher och med tanke på att vi i vanliga fall med avbytare slår dessa lagen känns det ännu surare.

För även i denna match fick vi klara oss utan avbytare och två nyss tillfrisknade spelare i Hjorten och Krille. Vi gick in med en ganska defensiv uppställning med Krille och Martin i backlinjen, Stefan och Tia på mitten och med Hjorten och Dagge på topp.

Våra motståndare för dagen var dom unga grabbarna i U.S.A. som fortfarande har sin kondition kvar till skillnad mot oss som inte kan ses som unga längre, hur mycket vi än vill. Dom kom med mycket folk i anfallen och hade mycket rörlighet. Det löste vi dock bra men vi orkade inte sedan ta oss upp i anfallen utan Stefan och Tia hamnade ofta i knät på backarna vilket resulterade i långbollar till forwards och det vet vi ju hur det brukar sluta.

Men vi gör som vanligt en bra match defensivt. För dagen hade Korpen skickat ut en domarkontrollant vilket medförde att domaren blåste för allt möjligt i början. Första halvlek var en enda stor vissel konsert från domaren. Detta blev vi lidande av då Martin gör en klockren brytning och tar bollen från motståndaren som sen faller på Martins ben och då blåser domaren straff. TEKS spelarna rusar fram till domaren som bara viftar bort spelarna. Martin blir nu så frustrerad att han utbrister i et FAN!!! och får därmed ett gult kort och 5 minuters utvisning. Men rättvisa skippades i detta läge då motståndarna missar straffen.

Våran bästa chans i första halvlek är när Martin slår en inspark (inkast) som Stefan når högst på och nickar i ribban. Som vanligt har vi inte marginalerna på rätt sida. Martin har även ett bra skott men målvakten räddar det.

Andra halvlek höjer vi oss något i anfalls väg och skapar väl något mer. Dessvärre bjuder vi på ett mål som vanligt (börjar bli en tradition). Det var en liten kommunikations miss mellan Martin och Tia. Martin ber Tia ta killen som löper mot första stolpen på en hörna men Tia tar istället den som löper där ifrån. Självklart går hörnan till honom och Martin hinner inte dit varpå han skarvar in bollen vid första stolpe helt otagbart för Robban.

Nu börjar vi möblera om i laget lite och nu händer det lite saker. Visst vi blottar oss bakåt men det händer iaf lite framåt. Bästa läget får Tia då Hjorten kommer på höger kanten spelar in till Martin i mitten som spelar vidare ut på höger där Tia kommer i full fart och får på ett bra avslut, men målvakten tar den.

I slutet kommer en motståndare fri med Robban och Robban kapar denna, nu har dock domaren slutat blåsa och denna solklara straff blev det inget av. Man kan samma fatta den hör matchen som dom senaste hundraelva eller vad det nu är, vi är bra bakåt men dåliga framåt.

Men vi krigar på jävligt bra och utan avbytare är det nästan omöjligt, bittert då vi garanterat tagit poäng i många av dessa matcher om vi haft avbytare. Kul att se att Dagge försökte suga in bollen mer då han tog ner den på bröstet vid ett fler tal gånger. Starkt också av Hjorten att orka springa så mycket som han gör då han precis varit sjuk.