Laget:  Kenneth J Carlberg
John Eriksson
Kakmonstret (24)
Kakmonstret (26)

Äntligen kom första segern. Vi hade som vanligt svårt med folk men det löste sig. Martin och Viggan var backar meddans resten bytte runt på övriga positioner.

Vi gör en helt okej första halvlek, det ser dock lite nervöst ut. Hjärtat kommer med en del anfall men vi har full koll känns det som. John gör här ett väldigt bra jobb på mitten och stoppar upp massor av deras anfall. Vi har väl en del lägen men slarvar lite i sista passen som vanligt.

I andra halvlek höjer vi oss och spelar riktigt bra. 0-1 kommer efter ritigt bra spel och en målvakts retur där kakan Johan får in bollen via stolpen. Efter det målet rullar det på och vi får mer och mer ytor då Hjärtat vill gå fram mer och börjar bli trötta.

Sen kommer en soloprestation av Tobbe som snurrar upp hela motståndarlaget och friställer Tia som med en bredsida tunnlar målvakten och vi leder med 2-0. Efter målet går Tia ner mer på mitten och då får han mer nytta av sina egenskaper, massor av brytningar och han får komma med fart bakifrån och använda sin teknik.

På en hörna som Tobbe lägger styr Johan in slutresultatet. Kul match och jävligt skönt med första segern. Samtliga på plan gör en bra match men extra plus för Tia och kakorna.

Matchens kakor:  Mattias Cronqvist (1)