Carl Lindwall
Kim Nielsen
Kjell Svedman
Kakmonstret (22)

Match mot laget som gjort mest mål i serien och låg tvåa men med en match mindre spelat en serieledarna. På förhand en tillsynes omöjligmatch. Men vi gör våran bästa halvlek på flera år och skakar motståndarna rejält. Tyvärr slarvar vi några gånger och då straffar dom oss och tillslut rinner siffrorna ifrån verkligheten.

Vi kom till start med nio man. Blängen i målet och Calle & Kjell på backen. Viktor var uppflyttad till mitten där han spelade tillsammans med Freyling och Martin. På topp spelade Kekke och kakmonstrena.

Vi gör som sagt en riktigt bra första halvlek och lyckas skapa en mängd chanser. Dessvärre har vi lite oflyt i avsluten och så är deras målvakt jävligt bra för dagen. Bland annat har Freyling ett skott i innerstolpen som var värd ett bättre öde efter fint spel. Det roligaste denna matchen var att vi verkligen spelade runt bollen och inte bara sparkade upp den. Sen att vi skapade en massa chanser va roligt att se.

Men i andra halvlek var vi lite trötta och inte tillräckligt skärpta. När Calle sen gick för att han började må illa då vart förvirringen total i laget. Polonia bjuds nu på ett läge som dom inte tackar nej till. För var det något dom var bra på så var det att skjuta. Dom hade kvicka forwards med bra skott.

Vi fortsatte dock att spela ganska bra men sen kommer 2-0 målet och då går luften lite ur oss. Innan dess hade vi haft en frispark i stolpen och några skott som gått straxt utanför ramarna. Dessvärre viker vi ner oss på slutet och släpper in två mycket onödiga mål, vilket var synd för 4-0 speglade inte matchen

Men allt som allt gör vi en av våra bästa matcher på länge och det var roligt att spela när vi faktiskt rullade boll och skapade så mycket chanser. Stort plus till våra forwards som gjorde ett jätte jobb i första halvlek och stressade Polonias backar vilket ledde till flera bra brytningar.

Matchens kakor:  Kenneth J Carlberg (1)