Johan Wedin
Kakmonstret (32)
Kommentar:

Vi var en nio man stark trupp som samlats för att ta oss an serieledarna. Åter igen var det Gubbängens IP som var spelplan. Efter att ha regnat hel dagen hade det som tur var blivit uppehåll till matchstart.

Vi börjar direkt rulla boll och det ser fint ut. Efter en perfekt brytning av Viktor i eget målområde skickar han upp en genomskärare till Ankan som tar löpning och skickar i sin tur i den till Philip som står framför kassen och lirkar in 1-0. En perfekt start på en på pappret svår match.

Vi fortsätter kämpa på men har inte riktigt orken. Omställningarna blir allt långsammare och det blir en hel del tre mot två lägen där motståndarna till slut lyckas placera in reduceringen. Något de lyckas med vid fler tillfällen. Med 10 minuter kvar av matchen får Johan gult för vad som verkar vara osportsligt beteende(?) och får göra fem minuter på bänken.

Vi lyckas ändå hålla undan ganska bra. Punkteringen kommer på ett frisparksläge där en lite tusch från muren styr om bollbanan som hamnar i kassen.

Trots förlusten gör vi ändå en bra match och Adnan gör ett jättejobb i målet. Men nog hade det varit bättre med några extra på bänken...