Match:  Ta En Kaka Stefan - Lokomotiv Farsta
Adnan Nuhic
Johan Wedin
Kakmonstret (32)
Kakmonstret (33)

Fan det här borde vi vunnit. Farsta är bra men vi skapade många bra chanser och hade ett väldigt bra spel i första halvlek. Dessvärre fattades många backar så Johan fick kliva ner och köra med Martin. Dessutom kom Kekke överraskande till matchen och spelade sin fösta match på över ett år.

Andra halvlek börjar vi slarva i defensiven och när sen Robban skjuter en inspark rakt i famnen på deras mittfältare och dom får ställa om 3 mot 2, ja dom kom 0-1. Sen blir det jobbig att jaga kvittering. Robban får en liten revansch då han gör en grym utrusning och räddar med pungen. Men en stund senare utökar Farsta ledningen genom ett dröm mål. Ett skott ur dålig vinkel rakt upp i första krysset.

I slutet av matchen sätter Johan en frispark och vi försöker trycka på sista minuterna men lyckas inte. Sista skottet har faktiskt Bläng efter en frispark som kan smugit sig upp på. Vi lyckades bättre än på länge med vårat kortpassningsspel men defensiven va lite svajigare då vi fick ställa upp med nu backlinje. Nä nu tar vi nya tag till sista matchen.

Matchens kakor:  Marcus Nilsson (3)