Marcus Nilsson
Adnan Nuhic
Dennis Söderman
Johan Wedin

En jämn match där vi gör en bra första halvlek. Mot slutet av första skapar vi en rad bra chanser. Vanliga backlinjen, Adnan, John och Dennis bytte på mittmitt och högerytter. Johan, Thomas och Mackan bytte på topp och vänsterytter.

Andra halvlek tappar vi lite ork och IDKFA trycker på lite mer. IDKFA får även ett mål bortdömt då målen föregicks av en ner mangling av Mackan.

Med 4 minuter kvar misslyckas Dennis med en rensning och bollen går mot eget mål. Robban vågar inte ta den med händerna utan försöker rensa men missar bollen och den rullar in i mål.

Vi lyfter nu upp allt vi har och skapar några farliga hörnor och frisparkar. Men mitt i pressen kommer en kontring och 0-2. Inget orättvist resultat, men vi kunde lika gärna tagit poäng. Vi är som vanligt stabila defensivt men kommer med lite för lite spelare i anfallen.

Matchens kakor:  Viktor Petersson (3)