Dennis Söderman
Johan Wedin

Äntligen var det premiär. Så sen premiär har vi aldrig haft och tror inte att vi var mer tränade bara för vi haft mer tid på oss. Det var många förväntansfulla spelare som äntligen skulle få spela på konstgräs. Nu visade det sig att det var en ganska gammal matta men det var ändå skönare än grus.

Vi ställde upp som vanligt. Robban i kassen. Martin, Viggan & Freddan på backen. Adnan, Johan och Jonne bytte på mittmitt och topp. Dom övriga byte på kanterna.

Vi började matchen riktigt bra och passningsspelet såg riktigt bra ut på den jämna mattan. Dock slarvade vi lite i sista tredjedelen. Därför kom det som en chock när vi helt plötsligt släppte in 1-0. Det var på en hörna och vi släppte helt markering. Strax efteråt sköt Robban bollen rakt ut till en fristående forward som lyckligtvis inte satte bollen.

Vi fortsatte att rulla bra och belöningen kom till slut. Dock på en fast situation då Johan tog en frispark som såg ut att gå utanför målet. Men Freyling stod där och styrde in bollen med yttersidan strax innanför stolpen. Vi gör bara snygga mål.

I andra halvlek vart vi riktigt dåliga. Som tur var bjöd RAB på en del chanser. Vet inte hur många gånger dom passade bollen rakt till Johan uppe i mitten. En av gångerna lyckades han dessutom sätta bollen. Ju längre matchen gick sen desto högre upp kom RAB och pressen blev hårdare och hårdare.

Vi stack upp i några kontringar utan att lyckas få in bollen. Vi får vara glada att vi lyckades knipa alla tre poängen denna match och hoppas på två bra halvlekar nästa gång.

Matchens kakor:  John Eriksson (3)