Laget:  Kenneth J Carlberg
Mattias Cronqvist
Stefan Henriksson
Carl Lindwall

Efter en lång vintervila var det så dags igen för TEKS-pojkarna att få känna på en fotboll. Vi hade blivit utmanade på en inomhusmatch mot det nystartade gänget Baljorna BK. Det var ett glatt gäng med en snittålder något under våran, vars målvakt är gammal bekant med några i TEKS.

Eftersom det blev en hel del mål så hängde jag inte riktigt med i vilken ordning målskyttarna kom och kommer därför inte heller skriva en så utförlig matchrapport. Matchen spelades iaf. 4x15 minuter.

Matchen började i ett lågt tempo och det syntes att många inte rört en boll på ett tag. Det dröjde tills den 10:e minuten innan första målet kom och då var det Baljorna som satte första baljan. Ett väldigt onödigt mål men vi var inte riktigt på tå den första kvarten. Tilläggas bör också att vi bara var 4 man på banan då Stefan satt utvisad för hands.

I den andra halvlekskvarten blev det bättre tempo från TEKS sida. Ganska omgående kvitterade Martin J med ett skott som gick mellan benen på målvakten. Sen rasade det på och vi gjorde 6 mål i den \"perioden\".

Tredje perioden fortsatte i samma anda som den andra och vi gjorde 5 mål. Så efter tre \"perioder\" ledde vi med 1-11. Bl.a. hade Kenneth gjort ett otroligt snyggt mål efter vägg spel med Stefan, Martin J hade gjort 3 tunnel mål, Viktor gjorde 2 mål trotts att han spelade i ett par dojor som mest liknade dykarskor och Calle hade missad ett tjugotal frilägen.

I sista \"perioden\" slog vi av på farten och Baljorna tilläts hänga dit två mål till och snygga till siffrorna. I matchens sista sekund fick dom en straff som Robban räddade.

Hur som helst var det kul att få lira lite boll igen och det var en bra första genomkörare på säsongen. Nu väntar förhoppningsvis några träningsmatcher på sjumanna innan säsongen drar igång.