Adnan Nuhic
Dennis Söderman
Johan Wedin
Kakmonstret (32)

Det var en viktig match mot San Marino. Vi låg placeringarna bredvid varandra och en vinst skulle innebära att vi ryckte ifrån dom lite. Vi ställde upp med Calle, Freddan och en småsjuk Martin på backen. Johan, Ankan och Adnan bytte på mittmitt och forward. Dennis, Mackan och Freyling bytte på kanterna.

Vi startar matchen mycket bra. Det känns som vi har total kontroll över matchen. Efter flera halvchanser kommer 1-0 i mitten av första halvlek. Johan lyckas få in bollen till Ankan som står mitt framför målet och lägger in bollen. Vi fortsätter att trumma på och tillslut utökar Johan till 2-0. Vi fortsätter och innan halvtidsvilan lobbar Ankan in 3-0 över en utrusande målvakt.

I andra halvlek satsar San Marino mer framåt och pressar högre. Detta skapar en del problem för oss. Tillslut kommer även reduceringen. Efter ett fint anfall lägger dom ut en pass bakom våran backlinje på en yttermittfältare som kommer i fritt läge och skjuter in bollen i bortre burgaveln.

Straxt efter reduceringen får Robban göra en riktigt bra räddning då han rusar ut på ett friläge. Nu var det rörigt i vårat försvar. Men vi tog oss samman och lyckades skapa en del chanser men som inte resulterade i något mål. Vi vinner matchen rättvist och första halvlek är en av dom bättre. Calle gör en helt fantastisk match på sin backposition och hans första halvlek är en av de bättre som skådats i TEKS.

Matchens kakor:  Carl Lindwall (3)