Adnan Nuhic
Dennis Söderman
Kakmonstret (32)

Dags för match mot Hoyzer Boyz igen, som vi nu känner ganska väl efter våra tidigare möten.

Vi inleder matchen bra och gör också ett tidigt mål när John får till en bra träff på bollen som rullar in långt ner vid målvaktens högra stolpe. Efter den starten känns det som att vi spelar med bra självförtroende. Hoyzer tillåts inte komma fram till några kanonlägen.

Andra halvlek rullar på ungefär som den första. Varken vi eller Hoyzer har några riktigt farliga lägen fram tills dom sista 5 minuterna. Då driver en Hoyzer spelare långt, långt med bollen o strax utanför straffområdet drar han iväg ett hårt skott - i stolpen! Mål där o matchen hade garanterat slutat annorlunda.
Nu får vi istället till ett bra anfall strax efteråt och Kakmonstret avslutar bra men inte bättre än att deras målvakt räddar. Returen däremot snappar han snabbt upp och efter lite trixande så lyckas han till slut sätta in bollen i nätmaskorna. 2-0 och matchen både känns och är - avgjord.

Matchens kakor:  John Eriksson (3)