Marcus Nilsson
Adnan Nuhic
Dennis Söderman
Johan Wedin

Då var det dags att starta igång säsongen igen efter en lång och härlig vila. Innan matchen stod det klart att väldigt många i truppen faktiskt hade hållit igång lite under sommaren. Dock oklart hur mycket på vissa håll.

Vi spelade med Martin, Freddan, Adnan och Johnne som gick runt på innermitt och back, Resten gick runt på yttermitt och forward.

Vi gör en riktigt bra match från sett sista 5 minuterna på matchen som var lite kaos artat. 1-0 kom i mitten av första då Martin tagit sig upp längst sin vänsterkant och får in bollen till en fri Johan framför mål som lägger in bollen via målvaktens händer.

Straxt innan målet hade Martin fått rädda bollen på mållinjen (med röven) då Robban serverat motståndarna ett gratis läge tack vare en för lös pass. Men fem minuter senare tacklas Johan ner straxt utanför straffområdet och tar själ frisparken. Han drar den under muren och in till målvaktens högra stolpe.

I andra halvlek radar vi upp chanser men målvakten gör några fenomenala parader. När vi ändå lyckas överlista honom är det nån back som räddar på mållinjen. Men till slut får vi in bollen, På en hård hörna från Johan får Freddan in bollen med knät och gör med det sitt första mål för TEKS.

Motståndarna reducerar med en stenhård frispark som går in över huvudet på både Martin och Mackan som duckar. Den satt i krysset och va riktigt tjusig. Det blir lite nervöst på slutet då vi tappar markeringar och ork men vi rider ut stormen och vinner rättvist.

Matchens kakor:  Adnan Nuhic (3)