Mattias Cronqvist
Thomas Freyling
Daniel Kriström
Kjell Svedman

Så var det dags att möta Nypan igen, ett gäng som legat i botten sedan serien startat. Vi skulle självklart inte ha några problem att slå dom denna gång heller. Innan matchen uppstod en del problem, t.ex. kunde varken Stefan, Hjorten eller Robban vara med detta betydde att vi stod utan avbytare dessutom ville inte Kenneth stå längre utan ville spela ute. Detta innebar en hel del förändringar i startsjuan.

Martin erbjöd sig att stå första halvlek, och gjorde en fullt godkänd insatts med en fin benparad på ett skott från nära håll som höjd punkt. Spelat ute på plan då ju det var väll inget vidare vi fastnade gång på gång på dom stor växta Nypan spelarna som lyckades stressa oss till många misstag.

Vid flertalet gånger kom vi i två mot två lägen där vi slarvade i passarna och slog dom på motståndar backarna i stället för att hitta lagkamraterna med bollarna. Tillslut kom ändå målet då Dagge slet som et djur och till sist fick in bollen bakom målvakten.

Det var en mycket dålig första halvlek men vi hoppades på bättring till andra. Nu var det Kjells tur att hoppa in mellan stolparna, och ett nytt backpar bildades med Kenneth och Thomas vilket skulle visa sig inte vara nått smart drag.

Vi radade nu upp anfall men hade ingen som helst kyla bl.a. hade Mattias ett friläge där han bara hade behövt lägga bollen lite löst bredvid målvakten men han försökte istället lobba och bollen hamnade rakt i händerna på målvakten. Vi hade även en frispark som Viktor sköt och Mattias skarvade in bollen i en båge över målvakten, efter att en Nypan spelare sagt att en av våra killar puttat muren dömde domaren bort målet utan att egentligen ha sett vad som hänt (deras kille armbågade Dagge som stod bredvid honom i muren och sedan hävdade han att Dagge puttade honom, en riktigt stor tönt med andra ord).

Många passar passades bort till domaren som hade en snarlik tröja som våra matchtröjor och detta lurade oss gång på gång. Sen kom raset, backarna lyckas inte få bort en hög boll som studsar över dom och går till en fri forward som lägger in bollen och ställningen är 1-1. Detta upprepas ännu en gång när Kenneth slår ett hål i luften och Thomas inte når bollen och den studsar över honom och deras kille lägger in 2-1 målet.

Detta var nu ett av dom sämsta insatser T.E.K.S. gjort men ändå förlorar vi inte för med mindre än minuten kvar får Viktor bollen utanför Nypans straffområde, det är fullt av folk framför målet och Viktor får på ett halvvolley skott med vänstern som snyggt bågar sig in i bortre burgaveln och vi fixade i alla fall en pinne. Nu måste vi förlora med åtta mål i sista matchen för att inte hamna 2:a i serien och gå upp en tabell till nästa år.

Matchens kakor:  Viktor Petersson (1)