Match:  Ta En Kaka Stefan - La Vecchia Signora
Daniel Johansson
Kjell Svedman

Match två för året och helt plötsligt snöade det. Kan vara något som gynnar oss då vi brukar spela bättre när vädret är skit. Men det slutade såklart lagom till matchstart.

Något som heller inte var bra till matchstart var att vi var en man kort. Men Krille och Danne dök upp straxt efter avspark så det var ingen fara. Extra kul att Krille var med, det var hans första match på nästan ett år.

Vi bestämde oss för att spela 2-1-2-1 till den här matchen vilket resulterade i ganska mycket förvirring men det kan nog bli bra om vi får vänja oss. Vi spelade med Robban i mål, Krille & Viggan bak, Kjelle som defensiv mitt och Kekke på topp. Dom andra roterade mestadels på mittfältet.

Första halvlek hänger vi med bra, gör dock en hel del dåliga passningar som resulterar i farliga kontringar. I andra är det likadant som första matchen, orken tar slut och vi spelar uselt. Känns inte riktigt som vi taggar till i den här matchen, det var lite uppsluppen stämnig.

Vi få iallafall göra säsongens första mål då deras målvakt serverar Kenneth som står helt fri med öppet mål och inte gör några misstag. Årets mål, så här långt. Men när det målet kom återstod bara minuter av matchen och vi låg redan under med 3-0.

Sett till hela matchen var det inget snack om saken, men kan vi bara få till dom sista passarna och lite mer kondis kan det bli bra. För ibland har vi en del väggspel och kombinationer som ser bra ut men som stupar när vi närmar oss mål.

Om motståndarna kan sägas att det är ett skottvilligt lag som var otroligt sjysta att möta. Svårt att peka ut någon speciell spelare i denna match för alla gjorde en del bra saker men även en del dåliga. Men Robban gjorde några fina räddningar och var ruskigt nära att ta 1-0 målet.

Matchens kakor:  Robert Svedman (1)