Match:  Ta En Kaka Stefan - Lokomotiv Södra Latin
Mattias Cronqvist
Thomas Freyling
Stefan Henriksson
Martin Hjort

Det var med en väldigt kort och dålig uppvärmning som vi intog planen för att möta Lokomotiv Södra Latin, det berodde mestadels på att det regnade floder just då. Vår vana trogen i år började vi spela väldigt segt och rörde oss nästan ingenting och efter 5 min hade Lokomotiv gjort 1-0 på ett skott utanför straffområdet som gick intill den första stolpen.

Men helt plötsligt hände det något vi började \"spela\" fotboll, vi hade fina löpningar och vackra väggspel okej det gick väll inte i något rasande tempo men det gick hem i alla fall. Det tog nu inte lång tid innan vi började skapa mål chanser bl.a. hade Martin H ett inlägg som gick precis framför mål men anfallarna stod och tittade på så bollen smet förbi. Efter ett tag vart trycket för hårt och en Lokomotiv spelare sopade till Tia över benskydden inne i straff området och vi fick straff. Kjelle som inte är känd som någon målgörare skulle nu få göra sitt första mål på några år och visst gjorde han det han la behärskat in bollen i högra hörnet.

Vi spelade som sagt inte så snabbt och löpte inte så jätte mycket men vi spelade smart och löpte rätt, tillägas bör väll oxå att vi hade övergett förra årets model 2-3-1 och spelade nu med två forwards istället och fick på så sätt lite mer tryck framåt.

I pausen sa vi det att vi faktiskt spelade jävligt bra fast att vi kanske kunde springa lite mer och speciellt täcka av mitten där deras stjärna spelade. I andra halvlek bytte Martin och Stefan med varandra så Stefan gick ner på backen och Martin gick upp på topp, det visade sig vara lyckat för 5 min in på andra halvlek stötte Martin in en hörna som Martin H slog och ställningen var 2-1. Precis innan målet hade Martin missat ett liknande läge då han fick bollen på knät i stället för på foten.

Lokomotiv kom i en del farliga kontringar men vi spelade lugnt och behärskat och redde ut situationerna på ett bra sätt. Vi skapade nu en hel del farliga situationer mycke tackvare fina löpningar av mittfältarna Thomas, Martin H och Robban, tyvärr lyckades inte Tia och Stefan sätta chanserna som dom fick på topp men dom gjorde faktiskt en riktigt bra match med fint samspel och några bra dribblingar. I ett av våra anfall snappade Martin upp en retur och la in bollen i bortre burgaveln och slutresultatet var fastställt.

Glömmas får inte heller vår publik som bestod av Dagge och Viktor som båda var sjuka och därför stod över matchen. Men vi var mycket nöjda med vår insatts och glada över att äntligen hittat tillbaka till spelet vi hade förra året.