Robert Svedman
Johan Wedin
Kakmonstret (32)
Kommentar:

Vi fick några sena ja till matchen och kunde tillslut ställa ett riktigt vasst lag på banan. Martin och Freddan höll till på backen och fick viss assistans av Adnan som annars bytte med John på mitten. Övriga cirkulerade. Vi tog tag i matchen direkt och det kändes som vår match.

Johan satte sitt första för i år på ett skott inne i straffområdet. Han nöjde sig inte där utan dribblade sedan av några backar med tre tvåfotsdribblingar på rad och la in 2-0.

Andra halvlek var vi nog lite på hälarna och trodde matchen skulle fortsätta på samma sätt. Men nu hade motståndarna bestämt sig för att pressa mycket högre och komma med mer folk. Detta tog oss på sängen och vi var helt usla första sju minuterna.

Motståndarna missade flera klara lägen och minst ett öppet mål. Men vi åt oss tillbaka in i matchen och nu var det vi som brände några bra chanser. Men tillslut fullbordade Johan sitt hattrick då motståndarna helt glömde bort honom och han fri från halva plan avancerade och satte 3-0.

Efter det började jakten för våra backar att äntligen få göra mål. Men det va tji. Freddan sköt över fri med målvakten och Martin lyckades pricka den samme två gånger om.