Fredrik Johansson
Daniel Kriström
Adnan Nuhic
Dennis Söderman

Ett soligt Hökarängen lockade storpublik till TEKS fjärde match för säsongen. Det talades om nytt rekord. Det var säkert över 10 st. Mest spelarfruar och barn som njöt av spel och solsken. Vi startade matchen med Adde i målet eftersom Robban skulle bli 10 min sen. Sen roterade Freddan, Viktor och Martin på backen och övriga bytte på övriga positioner.

Vi gör en stabil match och spelar lugnt och säkert. Kul även att vi lyckades fylla på med mycket folk i anfallen. Första målet kommer ganska tidigt. Mackan dribbler flera spelare inne i motståndarnas straffområde innan han väggar med Freyling och sedan lägger in bollen i mål.

2-0 är ganska likt det första, Freyling spelar åter fram men nu är det Dagge blir fri framför målet och rullar kallt in bollen. Till andra halvlek hoppar Robban in i målet och ny strukurerar vi bytana lite bättre då det började se lite vimsigt ut. Adnan, John och Dagge byter nu på mitt och topp. Freyling, Mackan och Dennis byter på kanterna.

Domaren frågar Dagge innan avspark varför vi byter målvakt då Adde vart så bra i första. Dagge svarar då att Robban är ännu bättre. Efter 10 sekunder av halvleken har Robban släppt in 2-1. Men han ska faktiskt inte lastas för det målet. Vi är alldeles för passiva när San Marino stormar mot mål direkt på avspark.

Robban tar dessutom och visar sig från sin bästa sida lite senare i matchen då han gör två riktigt bra friläges räddningar då han rusar ut och täcker bra. Vi lyckas dessutom göra 3-1 ganska snabbt efter deras reducering. På en hörna så hugger Dagge och lägger bollen mot mål. En av deras spelare försöker rensa men trycker upp den i nättaket. 4-1 kommer efter en kontring då Adde sätter bollen i ganska fritt läge.

Matchens kakor:  Daniel Kriström (3)