Laget:  Kenneth J Carlberg
Daniel Kriström
Kjell Svedman
Oscar Wahlqvist

Det var matchen vi ville vinna mest av allt, slå dom obesegrade och behålla vår tredje plats.

Nu blev förutsättningarna inte riktigt som vi tänkt oss, halva laget var sjuka och skadade och vi fick precis ihop till fullt lag genom att låna in en spelare och så hade Media FF laget som hotade oss om tredje platsen lämnat WO i sin match så vi var redan klara treor. Nu ville vi ju ände slå Börje som inte förlorat en match i år och som dessutom ställde upp med endast sex man mot oss.

Vi började i ett otroligt slött tempo och verkade inte alls inspirerade och Börje fick styra och ställa som dom ville utan att få någon rejäl mål chans. Men efter 10 minuters spel fick dom en frispark som dom snabbt slog direkt in vi första stolpen. Nu började vi att komma med lite anfall men vårt passnings spel var alldeles för dåligt så vi slarvade alltid bort anfallen.

Men med fem minuter kvar av första löpte Martin upp från sin back plats och fick skott läge han sköt ett misslyckat skott som blev perfekt den rullade förbi målvakten vid bortre stolpen. Direkt efter målet bröt Martin en passning på mittplan och dribblade sig för bi ett par spelare för att sedan lägga ut bollen till Dagge som fick på ett bra skott som gick strax utanför målet. I halvtid bestämde vi att vi måste börja spela aggressivare och inte låta dom få så mycket tid på sig när dom tar emot bollen.

Men i andra halvlek gjorde vi verkligen inte som vi sa i halvtid, dom fick stå hur fria och utan stress och ta emot bollarna, och när dom var rätt vända med boll var dom otroligt farliga, snabba och tekniska och dom gjorde både 2-1 och 3-1. Men även vi kunde spela bra, en bit in på andra började vi få igång att otroligt bra passnings spel med många bra väggpassningar mellan Martin och Oscar på höger kanten, dessvärre var det lite oskärpa i avslutningarna.

Sen hade vi ett riktigt mönster anfall där Oscar hade bollen på högern passade in bollen till Martin på mitten som väggade tillbaka och fick i sin tur en vägg tillbaka han med, han gick mot mål väggade med Robert som stod vid straff punkten och vart helt ren med målvakten men lyckades inte få bollen på mål.

Sen hade vi ett bra anfall till där vi bröt deras pass och Dagge fick bollen och la fram den mot Robert men Martin kom springandes och tog bollen och skört in den högt upp i maskorna och det stod 3-2. Men sen kom genom klappningen en enkel boll som gick mot Kenneth i målet, Viktor täckte bollen men när bollen kom närmare Kenneth kunde dom inte bestämma vem som skulle ta bollen och det slutade i att ingen tog den och en Börje spelare dök upp och petade in 4-2

Nu blev vi lite irriterade och satsade allt för mycket framåt och då går det ju ofta som det går, 7-2. Det var siffror i över kant men Börje har ju varit seriens i särklass överlägsnaste lag hela året så det är väll inget att snacka om.

Men vi kommer tillbaka igen nästa år och då jävlar...