Mattias Cronqvist
Daniel Johansson
Kjell Svedman

Äntligen!!! Nu var nollorna utraderade, både vinst kolumnen och gjorda mål.

Vi började matchen väldigt starkt och redan efter tre minuter gjorde Stefan vårt första mål för året. Det var ett snyggt passnings spel som förelåg målet som Stefan sedan kyligt la in. Efter det fortsatte vår press och efter ytterligare två minuter ökade förra årets skyttekung Mattias på ledningen till 2 - 0 och matchen kändes avgjord, Lo Scudetto hade nämligen inte haft något som hellst tecken på bra spel.

Men efter en kvart kom ett överaskand skott som helt överumplade Kenneth i målet, lite billigt men den var klurig den studsade nämligen precis framför Kenneth och stälningen var 2-1. Helt plötsligt försvann vårt fina och lugna passningsspel som vi hade och Lo Scudetto kom fram med mer folk och fick press på oss, men första halvlek slutade 2 - 1.

I andra halvlek började vi skapligt men efter ett tag tog tröttheten ut sin rätt och dom fick ta över matche igen. Kenneth räddade oss du från fler baklänges mål genom en \"skyffel teknik\" som motståndarna kallade det. Han lyckades på dom underligaste sätt få bort bollarna från mål men dess värre ofta ut till hörna. Efter tio minuter på andra halvlek lyckades vi inte ränsa undan bollen ordentligt och returen gick till deras spelare som sköt och ställningen var 2 - 2.
.
Nej, inte en torsk till tänkte nog alla, men vi fortsatte trots att dom pressade oss. Med lite tur hade vi nog kunnat gjort lite mål men Mattias var inte riktigt vän med bollen så vi missade en del kontrings chanser. Men med fem minuter kvar gjorde Stefan en stark insats och löpte från egen planhalva upp till målet och passade ut till en fristående Dennis på vänster kanten, han hade Mattias i mitten men sköt själv lyckan var total när Dennis dunka in 3 - 2 målet snyggt vid målvaktens första stolpe.

Nu var det några närvösa minuter som återstod innan domaren skulle blåsa av matchen, dom pressade hårt men vi lyckades hålla undan och ta vår första två poängare. Trötta och lyckliga åkte vi sedan hem för att ladda inför kommande derby mot Dynamo Sprodje.