Daniel Johansson
Carl Lindwall
Kjell Svedman
Dennis Söderman

0-0 i en korp match, det måste vara en bragd och fortfarande inga gjorda mål i korpen i år det måste vara en ännu större bragd.

Vi började matchen bra och hade ett visst övertag den första halvleken, där vi hade ett bra passnings spel men skärpan i sista passen var fortfarande dålig. Vi såg lite slappa ut bakåt och släppte till en del onädiga chanser som Kenneth fick reda upp i målet. Farligaste chansen hade Mattias som kom fri efter en kvart men istället för att dra målvakten försökte lobba, och lobba över en målvakt i sjumanna mål det är näst intill omöjligt och det var det för Tia också.

I andra halvlek började vi bra med en del riktigt fina anfall med bra passnings spel speciellt mellan Viktor och Dennis, den sist nämnde hade dessutom ett hårt pressat skott i burgaveln. Allt eftersom tog Umeå över matchen och skapade ett konstant tryck mot vårat mål. Vi fick en chans till att avgöra när Martin sprang sig fri men skött målvakten i magen istället för att rulla in ett avgörande mål.

En nolla bakåt som glade, men fortfarande en nolla i mål protokollet.