Thomas Freyling
Martin Hjort
Daniel Kriström
Carl Lindwall

Så var sommaren över och dom trötta korpmusklerna skulle tänjas ut igen. Idag hade vi revansch att utkräva på BK Flamman efter den snöpliga förlusten i premiärmatchen. Som vanligt började vi i ett otroligt söligt tempo. Meningen tycker många är att vi ska spela lugnt och säkert men resultatet är bara att det går söligt. Rätta medicinen tror jag är många löpningar så man rycker sönder försvaret mer.

Hur som helst så började matchen lite trevande vi kände väll mest på varandra. Men helt plötsligt kom en Flamman spelare upp på högerkanten och slog ett hårt inlägg längs marken som passerade två försvarare och när Calle sen skulle panik rensa gjorde han det rakt upp i krysset och Flamman hade tagit ledningen med 1-0.

Men trots att Calle i denna match följde upp sin tradition med ett självmål varje år så gav vi inte upp. Efter drygt 10 minuter dribblade våran Romario (Viktor) tre killar och sköt sedan ett skott som målvakten med visst besvär räddade. När han sedan kastade ut bollen bröt Viktor den direkt och stänkte in kvitteringen och allt det som mittback.

Sedan var det väll inte så mycket mer att skriva om i den halvleken. Det mest anmärkningsvärda var väll att vi tagit tid på halvleken för att se om domaren verkligen körde 20 minuter för oftast känns det inte så. Och som vi trodde, den först halvleken varade bara i 18 min.

I andra halvlek fortsatte ställningskriget ute på planen och domaren fortsatte att blåsa konstiga frisparkar. I den 8 minuten får en Flamman spelare på ett perfekt lobbskott som dalar in precis under ribban. Det var tungt men bara att lyfta på hatten och gratulera.

Nu gav vi inte upp för det utan satte in en hård press och tog över mer och mer. Nu började forwards löpa innan passen kom istället för att stå kvar och vänta som man gjort i första halvleken. Vid det här laget frågade Flamman domaren hur långt det var kvar. 6 minuter svarade han var på både vi och Flamman påpekade att vi bara spelat i 11 min.

Men det mål som vi så väl förtjänade vid det här laget verkade inte vilja komma. Men med 4 min kvar efter en hörna drog Kjell på ett skott som letade sig igenom gröten framför målet och när målvakten till slut såg bollen var det redan för sent. 2-2 var ett faktum och det var två backar som hade gjort målen.

Dom sista minuterna fortsatte vi pressa men utan utdelning och matchen slutade 2-2. Domaren hade nu lagt till så det vart 20 min men han är för bedrövlig. Vi kan inte vara nöjda med vårt spel för vi kommer till alldeles för lite avslut och slarvar en hel del. Nämnas bör också Robban som gjorde en stråland insatts med en enhandsräddning på en frispark som förstanummer.

Nämnas bör också Viktor som spelade riktigt stabilt och bra i backlinjen hela matchen. I andra halvlek var även Kenneth och Kjell i försvaret väldigt bra.

Matchens kakor:  Viktor Petersson (1)