Match:  Equipe Sportif - Ta En Kaka Stefan
Thomas Freyling
Martin Hjort
Daniel Kriström
Kjell Svedman

Det var ett glatt gäng som värmde upp riktigt ordentligt innan match. Så mycket att Viktor blev svettig redan under uppvärmningen. Det såg ut som att vi bara skulle bli sju man, men Thomas dök upp strax före avspark så vi fick en avbytare till den här matchen också.

De första minutrarna blev vi kraftigt tillbakapressade och Robban som blivit van vid målvaktspositionen fick mycket att göra. Bland annat gjorde han en kanonräddning på ett hårt skott från strax utanför straffområdet. Vi fick inte till något eget spel och de enda halvchanserna vi hade var när någon skickade upp en långboll som Dagge och Tia kunde springa på. Motståndarnas målvakt var tyvärr ganska duktig och avstyrde våra anfall.

Tio minuter in i första halvlek fick vi inte undan bollen och Equipe Sportif kunde ta ledningen med 1-0 genom ett hårt skott i Robbans högra hörn. Efter detta började vi komma upp i enstaka anfall men hade alldeles för dåligt passningsspel.

Andra halvlek började bättre än den första hade slutat. Spelet vägde fram och tillbaka och vi började få hopp om ett kvitteringsmål. Dagge hade ett par skott mot mål som gick utanför och Tia fick några halvchanser men var ofta för ensam. Det kändes som att vi hade ett visst grepp om spelet men fem minuter före full tid avgjorde motståndarna då Kjelle gjorde en tavla och missbedömde en boll. Fri mot Robban så gjorde motståndaren inget misstag när han sköt in den i hörnet utan chans för Robban att rädda. 2-0 och matchen var avgjord.

Matchens kakor:  Viktor Petersson (1)