Match:  Clean For Ever - Ta En Kaka Stefan
Mattias Cronqvist
Thomas Freyling
Stefan Henriksson
Kjell Svedman

Efter en regnig morgon där det bara öste ner långa stunder var förhoppningarna om ett bra fotbollsväder långt borta. Men framåt lunch sprack himmlen upp och det blev en hörligt varm maj kväll. Men så värst härlig plan var det inte. Den regniga morgonen hade sätt till att planen till 50% var täckt med vatten och värst var det framför målen där stora och djuppa vatten pölar täckte hela straffområdena.

Men pölarna hindrar inte en korpmatch utan domaren blåste igång som vanligt. Det tog nog inte mer än 20 sek. innan Tia hade dribblat sig igen om hela motståndarlaget och distinkt tryckte in 1-0 målet. Tia var inte nöjd med det utan efter två minuter av matchen gjorde han ett nästan lika dant mål och matchen kändes avgjord.

Men som vanligt är en match inte slut förens domaren blåst i pipan för sista gången och 2-1 målet kom straxt före halvtid. Martin skulle spela upp en boll på forwards då han blev nerdragen utan någon åtgärd från domaren och Clean For Ever kommer fria mot Robban och gör 2-1.

I andra halvlek backar vi hem och hela halvleken bedrevs i princip på våran plan halva. Några gånger fick Robban rädda oss och några gånger räddade vatten pölen framför målet oss. Helt plötsligt får vi en kontring där Tia driver upp bollen bassar Martin Hjort som skjuter men bollen stannar i pölen. Martin hinner före målvakten och får sen tre försök på sig innan bollen kommer ur vattnet och går i mål.

Sen var det en lång väntan på slut signalen, alldeles för lång för Clean For Ever lyckas både reducera och senare även kvittera till 3-3 och ska sanningen fram var dom närmre ett seger mål än var vi var men 3-3 slutade det.

Som vanligt kan sägas att domaren inte är något vidare bra och inte heller planen, och det var väll inte vi heller denna gång...

Matchens kakor:  Mattias Cronqvist (1)