Match:  Ta En Kaka Stefan - AC Tivoli Ultras
Laget:  Kenneth J Carlberg
Mattias Cronqvist
Thomas Freyling
Kjell Svedman

Dags för säsongens andra match, nu skulle vi visa att förra veckans bottennapp endast var en tillfällig svacka. Dock var det inte några bra förutsättningar för att spela match i dag, kallt och blåsigt var det. Dessutom hade bara fem spelare kommit när vi samlades på planen, men som tur var dök Thomas upp kort före start så vi blev till slut sex man som genomförde matchen.

Motståndarna satte direkt en hård press mot vårt mål och Kenneth som vikarierade för Stefan i målet hade en hel del att göra. Han hade även en del dispyter med domaren angående var bollen skulle placeras vid insparkarna samt om det var handbollsregler eller fotbollsregler som domaren dömde efter.

I mitten av första halvlek kom motståndarna i ett anfall som vår backlinje nästan lyckades avstyra. Bollen gick efter ett tag ut på vänsterkanten och en ur motståndarlaget drog på ett chansskott som rullade in i Kenneths högra hörn. Alldeles för passivt spel av oss. Robert och Thomas som för dagen spelade på mittfältet sprang sig trötta och det uppstod ofta situationer där tre motståndare kom mot våra två backar. Tia som var ensam på topp blev alldeles för ensam och vi hade inte ett enda riktigt skott på mål i första halvlek.

I pausen var vi ganska glada för att det bara stod 1-0. Det kunde lika gärna stått 3-0 om inte Kenneth hade gjort några bra ingripanden.

Andra halvlek började något bättre än den första. Vi behöll bollen inom laget ganska bra och försökte spela boll trots att vi var en man mindre. Vi lyckades ganska bra då motståndarna inte var alltför löpstarka, men några farliga chanser skapade vi inte. Tia och Viktor hade några skott mot mål som tyvärr gick utanför. I stället kontrade motståndarna och tryckte in 2-0-målet genom ett hårt skott på mål från nära håll.

Mot slutet sköt Kjell från mitten av planen då han vaket såg att målvakten stod en bit från målet. Bollen tog tyvärr klockrent i stolpen. Motståndarna hann även med att skjuta ett farligt skott som tog i ribban innan matchen blåstes av och domaren applåderade vår insats.

Resultatet är inte så mycket att säga om, men hade vi varit fullt lag skulle det blivit betydligt svårare för motståndarna att vinna den här matchen. Vi kände ändå att det var vi som hade stöd från publiken, dvs Christer som hälsade på.

Matchens kakor:  Kenneth J Carlberg (1)