Mattias Cronqvist
Stefan Henriksson
Kjell Svedman

Det var sen söndags match som stod på schemat, som vanligt uteblev Dagge trots att han sagt han skulle vara med. Vissa var piggare än andra när vi samlades en halvtimme innan matchstart.

Dagens match bjöd på jämt spel och två bra målvakter. Vi tog ledningen genom Martin en bit in på första halvlek. Martin snurrade upp två Milan spelare och dunkade in bollen i målvaktens bortre burgavel.

Det var ett väldigt böljande spel och många målchanser. Robban gjorde flera bra räddningar men överglänstes av Milanos målvakt som var strålande. Vi hade faktiskt en hel del chanser men deras målvakt avstyrde allt.

Café Milano vill spela ett snabbt spel med mycket enträff vilken dom inte är så bra på, för snabbt det går det inte. Det är när dom utmanar en mot en som dom blir farliga för dom har en del tekniska spelare. Och som vanligt går vi bort oss lite i defensiven när vi stöter och dom bara petar och går förbi och tillslut lyckades dom då kvittera och sen även ta ledningen innan halvtidsvilan.

Nu var det ändå så att vi var bra med i matchen och hade börjat hitta ett ganska bra offensivt spel. Och i andra halvlek hade vi några spelsekvenser som var strålande men som dessvärre inte resulterade i mål.

För att få en bättre offensiv är man tvungen att släppa lite defensivt, tyvärr gjorde vi det helt några gånger och dom kom två fria mot Robban, men han gjorde några strålande räddningar och vi klarade oss dom gångerna.

Tillslut fick vi in en kvittering. Martin spelade in bollen till Mattias som kom löpandes in i straffområdet med en back hängandes i ryggen och skarvade in bollen under målvakten.

Efter det tog vi över matchen lite och skapade en hel del men som vanligt var deras målvakt i vägen. Men vi skulle ändå överlista honom en gång till. Viktor löpte upp längs högerkanten och fick bollen. Han sköt ett hårt skott som tog på en back och ställde målvakten och bollen gick in i mål.

Kenneth som spelat lite bryskt hela matchen fick tillslut en 2 minuters utvisning. Vi fick då spela med tre utespelare och gjorde det strålande vi var t.o.m. nära att utöka vår ledning. Dessvärre när vi var fulltaliga kvitterade Milano och ställningen var 3-3.

Och dom sista minuterna vill vi väl helst glömma. Domaren gjorde en rad tabbar nu och på en feldömd frispark gjorde dom 3-4 och i sista minuten spelade Kenneth fram en Milano spelare som tryckte upp bollen i nättaket.

Det här var en match som vi kanske borde ha vunnit men deras målvakt gjorde en strålande match och var det som vägde över till deras fördel.

Matchens kakor:  Kjell Svedman (1)