Match:  Lokomotiv Stuvsta - Ta En Kaka Stefan
Thomas Freyling
Stefan Henriksson
Carl Lindwall

Så var det äntligen dags för TEKS att premiera i inomhuskorpen. Laddade och förväntansfulla kom vi fram till Sportfabriken i Liljeholmen. Premiärmotståndare var Lokomotiv Stuvsta med en rad div. 4 spelare i laget.

Matchen började jämt och vi var hyggligt med i matchen men ju längre matchen gick ju mer tog Lokomotiv över. När sedan målen började komma kändes det kört. Dom var bättre på nästan allt, snabbare, mer tekniska och ville mer kändes det som.

När vi äntligen fick chansen att hänga på tåget vid ställningen 3-0 blåste domaren av mitt i ett friläge för att vi skulle få frispark??!! Fördel, hallå? vad är det??? Man kan väl säga en sak om domaren iaf. alla var inte riktigt hemma där... Han stod för en rad missar och en hel del hejar rop när någon gjorde något snyggt.

Trots att Lokomotiv hade en säker ledning var det nu dom som började spela fult. Först fälldes Tia i straffområdet, straffen placerade Martin snyggt in nere vid målvaktens vänstra stolpe.

Samanlagt fick Lokomotiv 3 gula kort. Ett gult kort resulterar automatiskt i 2 minuters utvisning. Martin fick ta mycket stryk bl.a. åkte han på en tackling in i sargen vilket självklart blev en 2 minutare för Lokomotiv spelaren. Även vi hade våran buse, Viktor halkade på en blöt fläck men det såg ut som en ful spark och han fick sitta av TEKS första 2 minuterna för detta år.

Vid ställningen 5-1 lyckades Martin tåa in reduceringen och slutresultatet 5-2. Det var inget snack om vilka som var det bättre laget idag. Det märktes att vi inte var vana vid inomhus spel. Allt gick lite för fort för oss. Bl.a. slarvade vi alldeles för mycket i vårat passnings spel och våra avslut var katastrof skotten flög åt alla håll och kanter, det var inte många som hamnade på mål.

Men trots förlusten var det otroligt kul att spela inomhus fotboll igen och vi ser fram emot nästa vecka. Det var också roligt att Calle var hemma från Lund och spelade en match.