Match:  Ta En Kaka Stefan - Clean For Ever
Daniel Kriström
Carl Lindwall
Kjell Svedman
Kakmonstret (3)

Liten seriefinal mellan oss och serieledarna Clean Forever innan serien vänder. Den här matchen betydde också säsongsdebut för Calle som fick ta ansvaret på mittfältet. Dessvärre saknades en del spelare som hade behövts i denna match.

Redan i matchens inledning visade det sig att det skulle bli en tuff match för oss. Clean har många tekniska spelare och kom lätt runt oss då backlinjen inte var lika följsam som vanligt. Matchens första riktiga målchans fick dock vi då Dagge blev nedriven i straffområdet och domaren pekade mot straffpunkten. Kenneth stegade fram och sköt, men tyvärr inte bättre än att motståndarnas målvakt kunde rädda.

I stället för 1-0 till oss rasade vårt spel ihop totalt och Clean skapade chans på chans, och gjorde dessutom mål. Robban var chanslös då de passade sig fram till frilägen eller gjorde mål från \"omöjliga\" lägen utefter kortlinjen. Första halvlek slutade 4-0 och förutom straffen hade vi haft ett par skott som gått utanför strax över målet.

När vi gick in till andra halvlek skulle vi spela hårdare men utan at göra några tjurrusningar. Tyvärr var vi alldeles för passiva och Clean kunde redan efter en minuts spel göra 5-0 efter att i det närmaste ha gått fram med bollen och sköt strax utanför vårt straffområde.

Vi fick lite mer boll i andra halvlek, främst på grund av att motståndarna slog av på takten. Vi skapade några halvchanser men inget som var riktigt nära att resultera i mål. Mitt i allt så fick Clean en straff som Robban lyckades rädda genom att gå åt rätt håll. Tyvärr kunde han inte göra något åt det stenhårda skott som gick rakt upp i nättaket några minuter senare. 6-0 och vår första förlust för säsongen var ett faktum.