Match:  Traktor Legym - Ta En Kaka Stefan
Thomas Freyling
Martin Hjort
Philip Lindström
Kjell Svedman

Traktor Legym stod för motståndet denna gång och eftersom vi mötte varandra under förra säsongen så hade vi koll på motståndet och var ganska segervissa från start, även om vi saknade några ordinarie spelare och kom till spel utan avbytare. Motståndarna hade dock inte heller några avbytare, utan började matchen med sex man i 3-4 minuter innan de fick in en spelare till.

I första minuten lade Kenneth fram en riktig smörpass till Hjorten som kom fri med målvakten men missade bollen när han skulle lägga in den i mål. Vi förde matchen från start och backlinjen - som för dagen bestod av Kjell, Kenneth och Viktor - såg till att Robban hade en lugn första halvlek.

Traktor hade väl egentligen bara något enstaka skott mot mål i första halvlek men inget som vållade oss några större bekymmer. Mitt i första halvlek fick Philip som gästade oss bollen i utkanten av straffområdet och lade behärskat in den till höger om målvakten. 1-0 till TEKS och vi kände att den här matchen skulle vi bara vinna.

I halvlek sa vi att vi kunde gå på motståndarna mycket hårdare och skjuta fler skott på mål. I stället blev det väl nästan tvärtom, Traktor hade mycket mer spel i andra halvlek och skapade ett par farliga chanser när våra backar låg högt upp i banan. Ganska tidigt ökade vi dock på vår ledning. Kjell skickade upp en boll mot Thomas som bakvänd nickade fram till Hjorten som kom löpandes och mycket snyggt sköt in den i mål. 2-0.

Nu fick Robban vara med en del också, bland annat räddade han ett läge där tre motståndare kom mot mål. Bollen hamnade till slut hos en spelare som stod några meter framför mål och sköt, men Robban gjorde en jätteräddning och fick ut bollen till hörna.

När fem minuter återstod sköt Philip, som även hade haft ett skott i stolpen, ett skott ganska långt från målet. Målvakten var dock på väg åt andra hållet och bollen rullade in mitt i mål. 3-0 och domaren, som håller en mycket högre standard än den domare vi hade förra såsongen, blåste av matchen kort därefter.

Matchens kakor:  Kenneth J Carlberg (1)