Carl Lindwall
Kjell Svedman
Kakmonstret (12)
Kakmonstret (13)

Det var en regnig och blåsig kväll det här. Det börjar med att domaren gnällde på att våra tröjor var för lika. Okej att båda hade ljusblå men det skilde ganska mycket på dom blåa färgerna. Eftersom vi stod som bortalag tvingades vi fixa nya tröjor. Som tur va hade Stefan orangea västar i bilen så vi slapp spela med bar överkropp, vilket skulle blivit lite kallt då det var kallt redan med två långtröjor på sig.

I motståndar laget spelade våran gamla lag kamrat från 80-laget Adnan, så den här matchen var lite speciell. Vi började matchen mycket bra och skapade en del bra lägen. Vi hade ett ganska bra passningsspel men vi kunde ha visat oss lite bättre för bollhållaren. Nicka Till kom till start utan avbytare medan vi hade 2 st.

Fem minuter in på matchen fick Martin ett bra skott tillfälle då han brutit in i banan men skottet gick långt över och ut på motorvägen. Vi skapade inte dom där jätte chanserna men det var ändå vi som förde matchen.

Med fem minuter kvar av första halvlek får Stefan bollen nästan nere vid den högra hörnflaggan. Vi har då massor med folk inne i straffområdet. Men på vänstra kanten kommer Calle springandes och skriker efter bollen. Stefan lägger då in ett härligt inlägg som Calle drar till på volley och bollen går in i bortre burgavel. Vilket mål!

1-0 ledningen stod sig i halvtid och Robban hade haft det ganska lugnt i första halvlek. I halvtid var Stefan tvungen att dra så nu hade vi bara en avbytare medan Nicka Till fått förstärkning och hade nu två avbytare.

I pausvilan sa vi egentligen bara att vi skulle sluta titta så mycket boll i försvarsarbetet och markera gubbarna i stället. Men som vanligt när vi säger något i paus gör alla tvärt om. Andra halvlek vart en ända stor genomklappning.

Efter ett par minuter kommer Nicka Till i ett anfall där Carl helt plötsligt är kvar själv nere som back. Nicka Till spelar då bara bollen från den ena stolpen till den andra där det då blivit öppet mål och det var kvitterat.

Någon minut senare gör dom ett nästan likadant mål och då började vi hänga med huvudena rejält. Vi slutar spela helt och dom gör tre billiga mål där vi inte alls försvarar oss ordentligt. Vi har väl egentligen inte ett enda ordentligt anfall i andra halvlek. Fel passningar, misslyckade dribblingar och uppgivna TEKS:are var det som speglade andra halvlek.

Våran bekanting Adnan låg väl bakom det mesta i Nicka Tills spel och han gjorde även några av målen. Men nästa gång vi möts ska vi vara bättre taggade och då ska det bli åka av Adde!