Marcus Nilsson
Dennis Söderman
Johan Wedin

Äntligen var det premiär! Vi hade bytt spelplan och det skapade panik i TEKS leden. Bytt plan i detta fall var planen bredvid den förra, men förvirringen var ändå stor hos vissa. Vi var hela fyra avbytare och gick runt lite i positionerna men Martin, Kenneth, Viktor och Freddan höll mest till på backen. Annars roterade vi en del.

Vi inledde matchen som vi brukar inleda premiärer, riktigt förvirrat. Å efter 3 min hade motståndarna efter snygg upprullning friställt en kille som tryckte in 1-0. Men sen hände något. Vi började få igång spelet och lyckades trycka tillbaka motståndarna. Detta medförde att en hel del chanser skapades.

Närmast var nog John med en nick på hörna och Johan med en frispark som målvakten räddade med tåspetsen. Sen skulle vi även haft en straff då Tia knuffades bakifrån inne i straffområdet. Sista fem av halvleken vart dock sämre. Då kom motståndarna i flera farliga kontringar och ribban räddade oss en gång och Robban en annan.

Andra halvlek är något sämre och det blir lite för många panik bollar. Dennis är nära att kvittera men bollen stoppas på mållinjen. I slutet av matchen gör vi ett riktigt junis misstag då alla står och glor vid en frispark dom fått straxt utanför straffområdet. Deras kille lägger lätt in den i öppet mål medans vi står och sover.

En bra premiär för att vara TEKS men en rättvis seger för motståndarna.

Matchens kakor:  Thomas Freyling (3)