Mattias Cronqvist
Martin Hjort
Carl Lindwall
Kjell Svedman

Eftersom denna matchrapport kommer mer än en månad efter matchen minns jag inte så mycket men jag gör ett försök.

Eftersom vi redan var klara seriesegrare märktes det att killarna gick in med en lite avslappnad inställning till denna match. Men i första halvlek verkade det inte vara några problem vi spelade hyggligt och skapade en del chanser.

Det gjorde iof. våra motståndare också, men det var vi som gjorde det första målet. På en frispark slog Kenneth till med en volley upp i första krysset, underbart snyggt. Enda problemet var att Martin tacklat bort motståndaren som skulle ha tagit bollen på väg mot Kenneth, så målet underkändes.

Sen hade vi även en straffsituation där domaren borde ha blåst. Men det var en jämn och bra första halvlek.

I andra halvlek vart vi riktigt slöa och spelade uselt. Flamman fick göra lite som dom ville, och det gjorde dom. Två mål ville dom tydligen göra så matchen slutade 2-0. Men vad gjorde det vi var redan klara seriesegrare.

Efter matchen korkades ett par champagne flaskor upp och vår första serieseger genom tiderna firades. Vi var dom bästa vad var det vi sa!!! ...inte var det det iaf.

Matchens kakor:  Kenneth J Carlberg (1)