Viktor Petersson
Kjell Svedman
Robert Svedman
Kommentar:

Inte en gång till! För andra veckan i rad släpper vi in mål i sista minuterna så att resultatet blir oavgjort. Annars var det ett taggat gäng som samlades för seriefinal mot Nicka Till.

Dessvärre hade Coach missat att vi var bortalag och att våra motståndare hade liknande färg på sina matchdräkter. Men Nicka Till var hyggliga och fixade fram vita t-shirts som dom spelade i.

Som väntat när det är seriefinal så var det ett högt tempo på spelet och redan i den 4 minuten hängde inte Nicka Tills försvarare med då Tia snurrade upp på högerkanten och slog in en perfekt boll mot Martin som kom löpandes i mitten och bara skulle sätta dit den i mål. Men han vart ner dragen och domaren tvekade inte för att döma straff.

Kenneth som blivit målkåt så här mot slutet av säsongen stegade fram för att ta straffen. Kanske inte den bäst placerade straffen men tillräckligt hård för att målvakten inte skulle kunna hålla den.

Straxt efter målet kom vi i ytterligare anfall med mycket folk där Tia tillslut med en tvåfotare lyckades ta sig förbi två försvarare och från nära håll trycka in 2-0. Men det var inte slut här, Martin J drev upp bollen längs högerkanten och skar in i banan och med ett placerat skott vid målvaktens närmsta stolpe satte han dit trean.

Nu var Nicka Till riktigt chockade men dom tog sig samman och startade jakten. Med 4 minuter kvar av första halvlek lyckades Robban inte hålla ett av deras skott som studsade ut till Adnan (före detta lagkamrat med oss i TEKS) som satte dit reduceringen. Och straxt innan pausvilan fick dom även göra 3-2, jävligt onödigt.

Nu var det Nicka Till som helt plötsligt hade greppet om matchen trotts våran ledning. I andra halvlek fortsatte Nicka Till att pressa men Calle och Viktor avstyrde med vissa besvär anfallen.

Vi fick nöja oss med att kontra men det är vi ju bra på så det gjorde oss inte så mycket. Vi hade faktiskt en hel del bra chanser men avsluten var katastrof (gå på gym Hjorten). Men tillslut sprang Martin J sig loss och kom fri med målvakten och la in bollen i bortre burgaveln.

Nu skulle vi väl ändå hålla ut. Men nä, vi har tappat flytet vi hade innan sommaruppehållet. Adnan fick reducera på ett snyggt skott rakt upp i nättaket ur dålig vinkel och med 2 minuter kvar släpper vi in kvitteringen.

Adnan får komma förbi alldeles för enkelt på högerkanten och när Robban sen får hjärnsläpp och lämnar målet för att glidtackla bort bollen men misslyckas slår Adnan in den framför mål. Där står Kjelle men just i detta läge vart han stelopererad och bollen rullar sakta förbi fram till en Nicka Till spelare som får öppet mål.

Trist men ändå en poäng mot serieledarna och vi har fortfarande allt i egna händer.

Matchens kakor:  Carl Lindwall (1)