Thomas Freyling
Fredrik Johansson
Marcus Nilsson
Kjell Svedman

Ja vad ska man säga. Denna match kan bara beskrivas med ordet, kaos. Eller rättare sagt förberedelserna. Dagen innan match såg det ut som vi skulle bli 11-12 stycken. Men helt plötsligt kom avhoppen och vid matchstart var vi bara sju stycken.

Bl.a. fick vår målvakt lämna återbud 25 minuter före match och Mackan hoppa in i mål. Martin som var sjuk och inte skulle spela var där för att titta och drog då på sig extra stället som extra backup så vi iaf fick en avbytare om det krisa.

Det var såklart ingen bra uppladdning inför en match mot serieledarna. Men sjukdomar kan man inte göra så mycket åt. Dock var Kims frånvaro under all kritik, han glömde helt enkelt bort att det var onsdag.

Men det var bara in och köra. Och vi börjar faktiskt riktigt bra och tar även ledningen. Mattias slår ett inlägg som är på tok för långt. Viktor springer efter och hinner först till bollen. Han vänder om och drar in ett inlägg på halvvolley. Inlägget är dock så pass bra att det dalar in i bortre krysset.

Efter det har vi en del chanser men Fansen kvitterar. Efter en markeringsmiss på bortre får dom in ett inspel som klackas in. Även 2-1 målet kommer på klack efter passivt spel inne i boxen av oss.

Vi hänger ändå med bra men när Freyling sen drar baksidan på låret och Martin får gå in och spela med en sjukdom som gör att han är begränsad i sina löpningar ja då går det inte att hänga med längre.

Andra halvlek sätter vi in en skadad Freyling i målet så Martin kan gå av. Men nu räcker vi inte till, orken och inspirationen är borta. Vi ligger långt ifrån varandra och ännu längre från motståndarna. Att dom bara gör två mål till på en halt Freyling är ett under.

Det är bara att glömma en sån här match, inte mycket att göra åt saken. Men vi kommer komma med ännu mer revanschlusta till nästa match.

Matchens kakor:  Viktor Petersson (3)