Martin Hjort
Daniel Kriström
Carl Lindwall

Dags för revansch efter förra veckans utskåpning som vi åkte på mot serieledande Nicka Till. Nu var det serie trean Scream Team som stod för motståndet och som vanligt hade vi få avbytare, denna gången var det en.

Vi började matchen lugnt och behärskat och spelade runt bra. Spelet kändes hela tiden stabilt och även om vi tappade boll ibland så var backlinjen där och städade. I dag bestod backlinjen av Viktor och Stefan.

Framåt skapade vi en del halvchanser men inga riktigt heta chanser. Det dröjde en bra bit in i första då första målet kom. Calle slog en inspark nästan nere vi motståndarnas hörnflagga. Bollen seglade över alla till Martin J, som stod i bortre delen av straffområdet, som lugnt och behärskat drog in bollen på volley intill stolpen.

I slutet av halvleken hade Scream Team ett riktigt bra skott som vobblade fram men Robban lyckades rädda bollen. Scream Team bjöds oxå på en del enkla kontringar då Hjorten skulle dribbla utan täckning bakom sig.

I andra halvlek vart vi lite trötta men spelade ändå lugnt och tryckt. Några minuter in på halvleken bröt Martin J in i banan och avlossade ett skott som gick mot den bortre stolproten men målvakten gjorde en fin räddning.

I mitten av andra kom Dagge med bollen på högerkanten och slog ett härligt inlägg mot Calle och Hjorten som båda löpt in i straffområdet. Calle nådde inte riktigt bollen men det gjorde Hjorten som på halvvolley drog in bollen vid stolpen. Två ganska lika mål alltså.

Nu hade Scream Team en del press men inget som vi inte klarade av. Detta bjöd så klart på en del kontringslägen som vi förvaltade alldeles för dåligt. Tia gjorde nu ett riktigt bar jobb då han flera gånger kom ner från sin forwards position och bröt bollen.

I slutet hade Dagge två fina lägen som han tyvärr inte kunde förvalta. Bl.a. en klack från Martin J som ställde Dagge framför öppet mål men bollen kom aningen bakom Dagge och på vänstern så det vart inget av det.

Matchen slutade alltså 2-0 till oss efter stabilt spel och även en del snyggt spel. Nästa vecka är det spelledigt, så vi syns den 7 juni.

Matchens kakor:  Robert Svedman (1)