Martin Hjort
Daniel Johansson
Daniel Kriström

Från himlen till helvetet på bara en vecka. Så kändes det lite när vi blev överkörda i seriefinalen mot Nicka Till.

Vi hade inte direkt förutsättningarna med oss inför matchen. Från förra veckans match där vi visade upp ett underbart spel fattades hela mittfältet och halva backlinjen. Dessutom fick vi byta målvakt och slänga in Kenneth i målet p.g.a. skada så våran målis Robban fick spela back.

Med dom förutsättningarna förstår man att det kan bli svårt i vilken match som helst och det är självklart att det inte håller i en match mot serieledarna. Dessutom hade vi bara en avbytare så det var ett gäng slitna spelare efter matchen.

Vi höll ändå undan i nästan 10 minuter men sen började det rasa ifrån. På en hörna nickade dom till och satt den stolpe in. Sen rann det bara på. Vi hängde helt enkelt inte med och dom kom i full fart och väggade och fintade bort oss gång på gång.

Vi såg riktigt tagna ut och ingen vågade hålla i bollen utan sköt i princip bara bort bollen så fort dom fick den. I andra halvlek höjer vi oss något. Martin går ner på backen och Robban går upp på mittfältet. Nu börjar även Kenneth rädda bollarna.

Det är även vi som har dom vassaste chanserna i början av halvleken. Dagge lobbar över målvakten men bollen går precis utan för stolpen. Sen missar även Tia ett bra läge.

Men även andra halvlek går på poäng till Nicka Till även om vi då spelar 0-0. Kenneth hade två riktigt bra enhandsräddningar som räddade oss från fler baklängesmål. Ett skott på första stolpen från nära håll som men var ganska säker på att den skulle gå in reflex räddar han med högern.

Det ända positiva från den här matchen var att våran gamla lagkamrat från 80-lags tiden Adnan inte fick göra något mål.

Matchens kakor:  Viktor Petersson (1)