Daniel Kriström
Carl Lindwall
Kjell Svedman

Ja vad ska man säga, ännu en mållös match framåt och vi är fast förankrade i botten. För ett år sedan låg vi i toppen av våran tabell men i år vill det sig inte. En anledning är helt klart planen men det är även en helt annan inställning från samtliga i år jämfört med förra året.

Matchen började som väntat med att Marathon satte upp ett högt tempo direkt. Men efter att vi backat hem dom första minuterna och låtit Marathon springa av sig sin värsta entusiast så tog vi över. Men underbart är kort och efter ytterligare fem minuter försvann allt vårat spel.

Och så fortsatte det resten av matchen. Vi gör en riktigt dålig match och har nog inte ett enda bra avslut på mål frånsett några lösa nickar. För återigen är vi starkare än Marathon på fasta situationer men vi står för stilla och därför får vi ingen fart på bollen och då blir det för enkelt för målvakten.

Men vi fokuserar på det bra först. Under en period i första spelade vi som sagt bra och det var på grund ut av fin rörlighet. Tia kämpade frenetiskt ett tag och skapade sig några halvchanser och Dagge mötte bollen fint och skarvade ut till mittfältare som satte fart framåt. Men sen tar det stopp.

Idag fungerade inte heller defensiven särskilt bra och det såg virrigt ut. Ett drag som inte gick hem var att sätta ner Kjelle på backen istället för Krille som var tvungen att jobba. Kjelle varnade innan matchen att han fortfarande var seg i benen efter Marathon (och då menar jag inte laget Marathon utan loppet Stockholm Marathon) men vi chansade.

Dessvärre kan det varit dessa sviter som låg bakom 2-0 målet. Kjelle blir då av med bollen nere vid hörnflaggan och Marathons forward får enkelt komma in mot mål där han fintar ner Stefan och sätter bollen i mål.

Första målet är en markeringsmiss då deras forward löper in bakom backarna och får en riktigt fin pass och löper då längs med vårat mål och kommer förbi Stefan och lägger in bollen tätt intill stolpen.

Andra halvlek håller vi förvisso nollan men det var uselt spel och tur att Stefan stod i vägen några gånger. Vi lyckas knappt få fram två passningar i rad. Och när vi försöker dribbla blir vi av med bollen alldeles för enkelt.

Vi hade dock ett bar läge där Dagge får fram bollen till Thomas på högerkanten. Båda backarna kliver över och Martin blir fri i mitten. Thomas lyckas få fram bollen mellan backarna och Martin drar till direkt. Men bollen studsar upp precis i skottögonblicket och tar långt upp på foten och går då långt över mål (skit plan).

Efter matchen var det dystra miner för det här var inte bra. Det var nog inte förlusten i sig som sved mest för Marathon är ett bra lag som springer utav bara f**, dessutom kör dom hårt utan att köra fult, dom ger och tar. Nä det var att vi faktiskt inte har något spel alls och vi kan ju bara inte göra mål.

Det här var sjätte matchen i år som vi inte gör mål på, det är skandal. Men under sommaren ska ledningen se över alla bitar så efter sommaren kommer vi tillbaka bättre än någonsin...