Matchfakta

Match:  Ta En Kaka Stefan - AC Tivoli Ultras
Datum:  2007-05-22
Resultat:  0 - 0
Våra mål: 
Varningar:  Kristoffer Brundin (1)
Laget:  Kristoffer Brundin
Kenneth J Carlberg
Stefan Henriksson
Martin Hjort
Martin Josefsson
Carl Lindwall
Viktor Petersson
Kjell Svedman
Robert Svedman
Kommentar: 

Så var det dags att möte AC Tivoli igen, ett av korpens tråkigaste gäng. Det såg länge ut som att vi skulle komma med en väldigt bred trupp (för bred) till matchen men allt eftersom droppade det av lite folk.

Tia hade legat hemma med huvudvärk hela dagen, Freyling hade någon slags kombinerad mag/huvud ont och Dagge dök inte upp. Men vi hade två avbytare så det var inga problem.

När matchen skulle dra igång försvann domaren iväg i över fem minuter utan att säga något. Där stod båda lagen och blev kalla. Det är inte första gången den här domaren vandrar iväg och uppför sig konstigt. 

När matchen sedan äntligen började så startade vi matchen bra och spelade runt bollen bra inom laget. Ibland kunde vi dock haft lite mer kyla och spelat tillbaka istället för att hela tiden söka alternativ framåt.

Bakåt var Krille och Viktor hur stabila som helst och enda farligheten i första var en rensning från Krille som gick på Kenneth och friställde en Tivoli spelare som dock inte förvaltade tillfället.

Vi kom till en del skott lägen men brände alla. Martin J hade ett bra skott som målvakten lämnade retur på men ingen av våra forwards hann fram på returen. I halvtid sa vi i princip bara att vi skulle köra vidare.

Andra halvlek blev lite med fram och tillbaka men stundtals hade vi riktigt bra spel. Backlinjen fortsatte att vara täta dock kom vi inte till så bra lägen. Efter 10 minuter blir Kristoffer utvisad efter att ha fått puttat deras kille som först gav Krille en armbåge och sedan krokade fast Krilles ben.

Nu började Tivoli som vanligt böra tjafsa och spela fult. Detta renderade tillslut i en utvisning då en av deras killar helt oprovocerat puttar omkull Martin. Under den utvisningen skapar vi en del farligheter bl.a. missar Stefan bollen när han står fri vid bortre stolpen.

Sista minuterarna präglades mest av desperat jagande på ledningsmål och farligaste chanserna har Tivoli som får några hörnor. Men matchen slutar mållös och lite besvikna ska vi nog vara då vi var snäppet bättre.

Hela laget gör en bra insatts dock saknas det där lilla extra i offensiven. Robban gör en bra match mellan stolparna och får bra hjälp av backlinjen och övriga utespelare i defensiven.

Men vi tar nya tag till nästa vecka.


Matchens kakor:  Viktor Petersson (1)